Det gode håndværk har mange ansigter: Kobber

Annonce – Dato 25 Feb 2021

Når et klassisk kobbertårn som dette på en Jeudan-ejendom på hjørnet af Gl. Kongevej og Trommesalen (opført 1902-03 af arkitekten Aage Langeland-Mathiesen) trænger til fornyelse, er det forbundet med store omkostninger og kræver en bygherre med ”is i maven”. Dernæst kræver det håndværkere med viden og tålmod.

NaverGruppen har fokus på holdbare bygningsoverflader i genanvendelige naturmaterialer.

En tids- og arbejdskrævende proces

Jeudan har begge dele, og Navergruppen var stolte over at blive tildelt den ære at levere materialerne til den nye udsmykning, lavet nøjagtigt efter den oprindelige. Navergruppen starter med støbte forme, som kræver masser af timers efterbearbejdning trods moderne hjælpemidler. Derefter er det bare at gå i gang med drejearbejde, udglødning og tusindvis af små slag. De enkelte dele samles, glasblæses og pludselig er der gået tre måneder, medens det store øjeblik for montering rykker nærmere.

Et eksempel for eftertiden

Alt klappede, selvom presset var til at mærke, og trods Coronatiden skal der selvfølgeligt være tid til at mødes med dem der har lagt de mange timer og dele den faglige glæde og ja – stolthed over at efterlade vores efterkommere et eksempel på fantastisk håndværk anno 2020.

God økonomi at lave ting der holder i generationer

Hos NaverGruppen glædes de over at arbejde for bevaring af de gamle bygninger, og heldigvis ser de en stigende tendens til, at nutidens arkitektur har fokus på materialer, der holder og patinerer med ynde - også i nybyggeriet. Det er ikke bare en fryd for øjet, men også god økonomi at lave ting der holder i generationer – NaverGruppen kalder det ØKONOMISK BÆREDYGTIGHED.

 Når et klassisk kobbertårn trænger til fornyelse kræver det en bygherre med ”is i maven”.

Firmaprofil

NaverGruppen har fokus på holdbare bygningsoverflader i genanvendelige naturmaterialer. Har du en opgave, hvor udtryk, holdbarhed, bæredygtighed og økonomi er vigtig, så tal med NaverGruppen – de har det i blodet! NaverGruppen følger med tiden og udbygger løbende deres viden og produktionsapparat til at løse opgaver med ædle materialer og godt håndværk i højsædet, det de kalder - DEN ÆGTE VARE!

Læs mere om Navergruppen her , tlf. 70 20 11 72.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår