Det er tid at opgradere til datastyret rengøring

Annonce – Dato 23 nov 2021

Spar op til 20% af dine rengøringstimer* og behold samme effektivitet!

Tork, datastyret rengøring

Tork, datastyret rengøringTænk hvis du kunne få en løsning, der hjælper dig med at forbedre kvaliteten af rengøringen, styrke hygiejnen og samtidig øge effektiviteten og sikre optimal udnyttelse af rengøringsressourcerne? Det kan du nu! Tork Vision Rengøring udnytter potentialet ved data i realtid til at identificere servicebehovene i dine faciliteter. Det hjælper dig med at optimere effektiviteten og arbejdere smartere, så du kan leve op til den nye hygiejnestandard.

Facility managere ser ind i højere krav end nogensinde før til rengøringskvalitet, effektivitet og hygiejne. Udfordringen er, at ressourcerne i forvejen er knappe, og at det forventes af dem, at de udfører ekstra arbejde med det samme, eller måske endda mindre personale. Der er brug for en ny løsning, og den løsning er datastyret rengøring.

Tork Vision Rengøring

udnytter potentialet ved data i realtid fra besøgstællere og opkoblede dispensere, som hjælper dig med at:

  • Sikre høj rengøringskvalitet og forebygge klager
  • Øge effektiviteten
  • Gøre det muligt for personalet at optimere ressourcerne
  • Bidrage til et godt miljø og skabe tryghed

Det betyder, at du kan få fyldte dispensere 99% af tiden**, hvilket forebygger klager fra dine gæster og have 91% færre dispensertjeks***, som sparer dig tid og ressourcer for dit personale.

Det har aldrig været lettere at opgradere

Tork Vision Rengøring indeholder alt, hvad du har brug for til at integrere datastyret rengøring i din virksomhed, inkl. installering, oplæringssupport og evaluering af, hvilke resultater, du har opnået. Nu er det tid at digitalisere. Det betyder, at du kan gøre mere med færre ressourcer og komme i mål med den nye hygiejnestandard. Du kan vælge mellem tre pakker, der matcher behovene og kravene i dine faciliteter. Hver pakke giver dig ekstra fordele og merværdi.

Læs mere om Tork Vision Rengøring og de forskellige løsninger her og book et møde for at se, hvordan Tork kan hjælpe dig med at forbedre kvaliteten af din rengøring.

Tork, Visison Rengøring - forbedre kvaliteten af din rengøring

* Baseret på de dokumenterede resultater opnået af tre Tork Vision Rengøring kunder, målt før og efter implementeringen af Tork Vision Rengøring. Bemærk: Tork Vision Rengøring er tidligere kendt som Tork EasyCube.

** Målt på næsten 13.000 opkoblede dispensere mellem juni og december 2019, og opgjort efter den tid per måned, hvor en dispenser står i ‘tom’ status i forhold til den totale tid per måned.

*** Baseret på kundefeedback på dispensertjeks over 6 måneder før og efter installering af Tork Vision Rengøring (mellem juni og december 2019). Målt på 16 faciliteter, som var forbundet til Tork Vision Rengøring, og med hvert dispensertjek anslået til at tage ca. 20 sekunder.