Den ultimative sikkerhedsindgang

Annonce – Dato 29 jun 2017

Tourlock Sikkerhedskarruseldør - en globalt foretrukket løsning

Den ultimative sikkerhedsindgang

Den ultimative sikkerhedsindgang

Tourlock Sikkerhedskarruseldør - en globalt foretrukket løsning

Sikkerhed på arbejdspladsen bliver efterhånden - og heldigvis - vægtet højt i de fleste virksomheder. I Danmark har man taget det første skridt, og tendensen er, at der i stigende grad anvendes Speedgates i receptionsområder og mellem afdelinger.

Tourlock Sikkerhedskarruseldør

Faktum er, at det produkt, som Boon Edam globalt sælger flest af ud af hele sortimentet af karruseldøre og passagesikring, faktisk er deres Tourlock Sikkerhedskarruseldør. Det sender et meget stærkt signal om, at Boon Edam som virksomhed tager ansvar, og ønsker at eliminerer trusler udefra bedst muligt. Det være sig trusler mod personale, og det være sig trusler mod tyveri, hærværk, datasikkerhed, mv.

Effektivt person-flow

En Tourlock Sikkerhedskarruseldør sikrer et effektivt person-flow i indgangen. Den skaber altså ingen flaskehals, hvis størrelse og antal tilpasses antal brugere af bygningen. En Tourlock Sikkerhedskarruseldør fungerer sammen med de fleste sikkerhedssystemer, og virksomheden kan koble det sikkerhedssystem, de allerede anvender til daglig, på Tourlocken.

En god, energibesparende investering

Ydermere må man ikke glemme, at da der er tale om en karruseldør, er det samtidig den bedst mulige energisparende indgangsløsning. Gener med træk og kulde fjernes, og arbejdsklimaet bliver forbedret betydeligt. Har man i dag en hængslet dør eller en skydedør, vil investeringen i sikkerhedskarruseldøren være hurtigt tjent ind på energibesparelser, og man kan glæde sig over et trygt arbejdsmiljø.

Kontakt +45 70 20 20 52 eller e-mail info@boonedam.dk for yderligere oplysninger.

Referenceprojekter fra Boon Edam Danmark

Finansforbundet

Finansforbundet

København K

Copenhagen Towers

Copenhagen Towers

Nybygning | København | 400 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 22 etager . Selve byggeriet er påbe...

Mærsk Bygningen

Mærsk Bygningen

Nybygning | København | 0 Mio.kr

Nybygning af universitet i København på 14 etager . Selve byggeriet er påbegy...

Waves Shopping Center

Waves Shopping Center

Greve

Waves Shopping Center (tidligere Hundige Storcenter) er et indkøbscenter i Hu...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår