Den nye generation af trævinduer

Dato: 4 maj 2017

Med et moderne ydre, som elegant kan indgå i enhver arkitektonisk helhed

Den nye generation af trævinduer

Den nye generation af trævinduer

Med et moderne ydre, som elegant kan indgå i enhver arkitektonisk helhed

Svarre® vinduet er udviklet som den nye generation af trævinduer, der fastholder træ og glas som værende de vigtigste råmaterialer til sikring af bæredygtige løsninger.

Konstruktion

Svarre® vinduet er kendetegnet ved en markant glasfront, som dækker den bagvedliggende karm- og rammekonstruktion. Det skaber et meget moderne ydre, som elegant kan indgå i en arkitektonisk helhed med den øvrige facade. Samtidig opnår man et stort set vedligeholdelsesfrit vindue, når træet således ikke længere i samme omfang bliver udsat for vind og vejr. På den indvendige side vil træet stadigvæk fremstå med sin varme og sprede hygge og atmosfære i boligen.

Projekter

Der er indtil nu leveret Svarre® vinduer til mere end 400 projekter rundt i Europa, både til villaer, penthouse-lejligheder, børnehaver, skoler, vejrstationer, m.m. Nogle udvalgte af disse projekter kan man se/læse mere om her.

Holdbare Argumenter

Svarre oplever en fortsat stigende interesse for vinduet, og det er en kombination af nedenstående argumenter, der typisk er afgørende for kunderne:

Design

Svarre® vinduet er med sine rene linjer nærmest en rudevæg. Yderkanten på glasset er farvelagt, så man ikke kan se karm og ramme udefra, og den glatte glasoverflade giver Svarre® vinduet et enkelt og stilfuldt udtryk.

Vedligehold

Det yderste lag hærdede glas dækker for den bagvedliggende karm- og rammekonstruktion, og beskytter mod vind og vejr påvirkninger. Glas er et afprøvet materiale med ekstrem holdbarhed som ikke nedbrydes. Den farvede kant på ruden er også beskyttet, da den sidder på indersiden af den yderste hærdede rude, og er bagt ind i glasset i forbindelse med hærdningen. Vinduet vil derfor fremstå nyt og stilfuldt i bygningens levetid.

Indbrudssikkerhed

Vinduet er udviklet med stærkt indbrudshæmmende beslag, og kan som yderligere tilvalg bestykkes med lamineret glas, låsbare greb og extra bagkantlukkere, så det overholder EU’s RC2N klassifikation (”3 min. test”) i henhold til EN1628-30, og den engelske Secure by Design (PAS24) i henhold til BSEN 1627-30.

Lydisolering

Da Svarre® vinduet altid er konstrueret med en 3-lags rude, med forskellige tykkelser på de enkelte glasskiver, giver den en fremragende lydisolering på 38 dB i sin standardudførelse. Ved alternativ bestykning af glasset kan opnås endnu højere værdier.

Varmeisolering

Vinduet har for referencestørrelsen B: 1230 og H: 1480 mm en Eref på +3, hvorved det allerede overholder de krav, som forventes at blive gældende i Bygningsreglementet fra 2020.

Vind- og vandtæthed

Svarre® vinduet er konstrueret til ekstreme vejrforhold. Vinduet er testet på certificeret laboratorium helt op til klasse E1800 i henhold til EN12208, hvilket betyder at vinduet er vandtæt helt op til 1800 Pascal tryk – dette er mere end 2 x orkanstyrke. Firmaet har bl.a. leveret Svarre® vinduer til en vejrstation i Tyskland, placeret i 1200 meters højde, hvor der regelmæssigt er voldsomme vejrforhold – vinduet står her distancen, så også i den praktiske test klare vinduet sig.

Se mere på www.svarre.info

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår