Den fikser vi lige, maler…

Dato: 12 jan 2021

De fleste malere kender det med at ankomme til en byggeplads, hvor tidsplanen er skredet og flere håndværkere arbejder samtidigt. Så opstår der skader og skrammer i overfladen, og reparationerne efter andre håndværkere må foretages i flere runder. Samtidig er forarbejdet altid vigtigt for en maler, hvis finishen skal være i top.

Ardex har udviklet flere produkter, som er skræddersyet til netop malerens småreparationer eller forarbejde. Produkterne er lette at transportere, nemme at bruge og er ideelle som ’malerens kit til at skjule tømrerens skidt’.

Ardex R4 Rapid, mur, malingArdex RF akrylspartelmasse

Smid den bag i bilen

Blandt malerens værktøjer til at skabe en perfekt finish bør der altid være Ardex R4 Rapid, som bruges til småreparationer på alle slags underlag. Man behøver ikke at prime forinden, og den helt store fordel er, at den tørrer lynhurtigt, så du er klar til at slibe og male allerede efter en time. Allan Petersen, som er markedschef hos Ardex, forklarer:

- Ardex R4 Rapid er et oplagt produkt for maleren at have bag i bilen. Det er et pulverbaseret produkt, og du behøver kun at røre den mængde op, som du har brug for. Så spanden på 2,5 kilo kan række i rigtig lang tid.

Hverken høje eller lave temperaturer påvirker holdbarheden af produktet, hvilket gør det endnu mere oplagt blot at smide om bag i varevognen. Så du hele tiden nemt kan komme til at reparere. Ardex R4 rapid fås hos alle førende malergrossister.

Læs mere om R4 Rapid her

Som at arbejde med flødeskum

Et andet need-to-have produkt for maleren er Ardex RF akrylspartelmasse, som bruges til at reparere skruehuller, ridser og skrammer op til 12 mm. Uden at synke. Den kan bruges både inde og ude, men når du bruger den udendørs, er det nødvendigt at overmale efterfølgende. Den kommer i en patron på 310 ml, som passer lige i fugepistolen, så den er nem at have med i tasken. Toppen af patronen skæres lige af, og fugespidsen skrues på og tilskæres med skråt snit i forhold til fugebredden. Allan Petersen er begejstret:

- Ja, Ardex RF akrylspartelmasse er et supergodt produkt med en let flødeskumsagtig konsistens. Så den er let og lækker at arbejde med for maleren – og kan nemt slibes.

Ardex RF akrylspartelmasse bruges også til lukning af fuger ved eksempelvis fodpaneler, vinduer og dørrammer. Derudover væg- og loftssamlinger i elementbyggeri.

Læs mere om Ardex RF akrylspartelmassen her

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår