Den Arktiske Ring

Dato: 22 maj 2013

Kidde Danmark A/S: Leverandør og installatør af brandsikrings- og talevarslingsanlæg samt højttalere.

Den Arktiske Ring

Hvis du har besøgt isbjørnenes nye anlæg, Den Arktiske Ring, i Københavns Zoo, glædede du dig sikkert også over, at isbjørnene har fået et fantastisk sted at boltre sig på.

Når man befinder sig i det færdige anlæg, tænker de færreste nok over, hvem der har leveret og installeret de højttalere, som udsender temalyde i anlægget, eller om brandsikring og talevarsling er i orden!

Kidde Danmark A/S er stolt og glad over i samarbejde med Wicotec A/S (som havde installationsentreprisen) at have bidraget til det fantastiske anlæg med levering og installation af brandsikrings- og talevarslingsanlæg samt højttalere.

Det installerede brandsikringsanlæg udgøres af en hovedcentral, type Autronica AutroPrime, og interaktive og adresserbare multidetektorer med DYFI+ filtre. Princippet i denne multidetektor kombineret med avanceret signalhåndtering i detektoren sikrer tidlig respons på alle typer brandudvikling. I fuglefjeldet er installeret interaktive termodetektorer ligeledes med DYFI+ filtre.

Det installerede talevarslingssystem er type AutroVoice VA-455, et modulopbygget system, som kan udvides, således at det kan dække ethvert behov.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår