Decoflame biopejse - stilrent design

Dato: 8 mar 2018

Kombinerer banebrydende teknologi og kvalitet

Decoflame biopejse - stilrent design

Decoflame biopejse – rigtige hyggespredere

Kombinerer banebrydende teknologi, kvalitet og stilrent design

Hvis man savner varmen og hyggen fra pejsens flammer, så er en biopejs måske lige sagen. Decoflames biopejse kræver ingen skorsten og er derfor nemme at installere. Med de flotte og levende flammer spreder en biopejs hygge og liv, uanset hvor den placeres.

Biopejse til alle formål

Decoflame er én af de førende producenter af eksklusive bioethanolpejse. Firmaet blev lanceret i 2008 af designeren Kjell Thomsen. Decoflame anvender ekspertise- og designerkompetencer til at udvikle både standard og efter-mål biopejse til private hjem, eksklusive ejendomsprojekter, hotel- og restaurationsbranchen samt til kontorfaciliteter.

Banebrydende teknologi, kvalitet og sikkerhed

De danskproducerede bioethanolpejse kombinerer banebrydende teknologi med kvalitet, funktionalitet samt skandinavisk, stilrent design. Alle pejse bliver produceret og testet på fabrikken, og er udstyret med en række sikkerhedsmæssige sensorer, f.eks. spild-, temperatur- og niveausensorer, som sikrer en sikker daglig drift af biopejsen.

Decoflame udvider

Fra marts 2018 udvider firmaet og flytter produktion, kontor og showroom til et nyrenoveret og større domicil på Vang Mark 2, 9380 Vestbjerg. Her bliver mulighederne for at fremvise de over 30 specialdesignede biopejse for kunder og forretningspartnere helt optimale.

Den perfekte løsning

Decoflame tilbyder arkitekter, indretningsarkitekter, entreprenører, husbyggerfirmaer, private kunder m.fl. den perfekte biopejseløsning til ethvert unikt projekt.

Er man interesseret i at vide mere om biopejsene eller har et spændende projekt, hvor man gerne vil implementere en biopejs, er man velkommen til at kontakte Decoflame på tlf. 9630 4800.

Decoflame showroom video

Virtual Showroom

Se animationsvideo her

Se mere på www.decoflame.dk

 

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår