Decoflame bioethanolpejse

Dato: 17 maj 2018

Som bygherre er dét at skabe en perfekt bolig eller lokaler en stor opgave, som kræver velovervejede beslutninger. Der er mange faktorer at tage hensyn til når man skal sikre sig, at de elementer, der vælges, falder i tidens tråd og kundernes smag.

Pejsehyggen skaber merværdi

Hos Decoflame opleves en stigende interesse fra kunder, som får installeret en Decoflame biopejs i deres nye bolig, eller i et renoveringsprojekt. Grundet de positive associationer folk har til pejsehygge, skaber den stor merværdi. Der er både en direkte samt en indirekte værdi i at implementere en Decoflame bioethanolpejs i sit projekt.

Ægthed og liv i projektsalgsboligen

Det samme kan gøre sig gældende i projektsalgsboliger, hvor bioethanolpejsen skal ses som et attraktivt element, som kan tiltrække lejere eller købere, som er interesseret i kvalitet, godt håndværk og lækkert inventar. Skal tendensen følges, er det vigtigt, at der er elementer i boligen, som viser ægthed og liv; og dét kan en bioethanolpejs netop tilføre.

Decoflame skaber hygge med specialfremstillede biopejse

Specialfremstillede løsninger

Decoflame har erfaring med projektsalg, fx fra to store projekter i London, hvoraf det ene var til det fashionable St. Edwards 190 Strand projekt med leverance af 100+ bioethanolpejse. Med 10 år på bagen har Decoflame endvidere stor erfaring med specialfremstillede biopejse til unikke specialbyggerier rundt om i verden, bl.a. Kuwait, Dubai, Canada, New Zealand, Rusland og det meste af Europa, både i nord, syd, øst og vest. Alle skræddersyet og tilpasset det enkelte projekt.

Sikker daglig drift uden røg eller aske

Fordelen ved en bioethanolpejs er, at der ikke kræves aftræk eller skorsten, deraf ingen røg, aske eller sod. Dvs. at man får en nemmere og billigere installation, samtidig med at man bevarer hygge elementet. Alle biopejse er designet og produceret lokalt i Vestbjerg. De bliver testet på fabrikken og er udstyret med en række sikkerhedsmæssige sensorer, f.eks. til spild-, temperatur- og niveausensorer, som sikrer en sikker daglig drift samt brugervenlig betjening.

Decoflame rådgiver om flesksible bioethanolpejse løsninger

Fordele i forhold til projektsalg:
 

  • Nem og billig installation uden brug af skorsten, rørføring eller specielle bærende konstruktioner
  • Fleksible løsninger, som kan tilpasses ethvert projekt, herunder dimensioner og udformninger
  • Stort udvalg af design og finish
  • Sikkerhed og brugervenlighed af pejsen er højt prioriteret, så kunden føler sig tryg ved produktet
  • Decoflame er med fra start til slut og rådgiver om dimensioner, arbejdstegninger og installation samt udfører funktionstest på pejsene
  • Økonomisk overskuelig samt rentabel investering contra traditionelle pejseløsninger
  • Giver merværdi til boligen

Se mere om bioethanolpejse her

Firmaprofil

Decoflame er leveringsdygtig i flere forskellige typer af bioethanolpejse og brændere. I tæt dialog med bygherren findes den rigtige løsning og der udarbejdes en visuel præsentation af løsningsforslaget. Man er altid velkommen til at kontakte Decoflame for yderligere rådgivning og vejledning samt indhentning af tilbud til et byggeprojekt.

Se mere på www.decoflame.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår