Dantegl har de sidste 120 år skabt smukke rammer for historiske bygninger

Annonce – Dato 15 nov 2019

Formen og den smukke røde farve er et billede på Danmark og bygger på stolte håndværksmæssige traditioner, der går mere end 1000 år tilbage i tiden. Et Dantegl tag er den perfekte løsning til både nybyggeri og renovering i klassisk stil. En stærk tagløsning, der kun bliver smukkere med årene. Dantegls historie går mange år tilbage - der er ikke mange tagmaterialer på det danske marked, hvis historie kan føres 125 år tilbage i tiden, som det er tilfældet for netop Dantegl.

de eksklusive håndstrøgne tagsten

Dantegl tegltagsten er et helt igennem dansk naturprodukt fremstillet af 100% dansk ler og produceret på Volstrup Teglværk i Nordjylland. For at fremstille de klassiske Dantegl tagsten er de blot tre ingredienser ler, vand og ild nødvendige. Teglværket har bl.a. specialiseret sig i fremstilling af håndstrøgne tagsten, der produceres efter stolte håndværksmæssige traditioner.

De eksklusive håndstrøgne tagsten er den oplagte løsning til historiske og bevaringsværdige bygninger

Dantegl håndstrøgne tagsten er det kvalitetsbevidste og unikke valg til restaurering af historiske, fredede og bevaringsværdige bygninger som fx slotte, herregårde, kirker og byhuse. Hver eneste tegltagsten er unik og fremstillet i hænderne kun ved hjælp af ganske få redskaber. En håndstrøgen kvalitetstagsten har i generationer skabt smukke rammer for historiske bygninger. Med produktionen på Volstrup Teglværk bevares den gamle tradition for håndstrøgne tegltagsten, så det også i fremtiden er muligt at vedligeholde og restaurere fredede og bevaringsværdige bygninger. Denne eksklusive tegltagsten findes i farverne rød, mørk rød, gul, glaseret sort og blådæmpet. Tegltagstenene findes som vingetagsten, munke og nonner samt bæverhaler og fremstilles efter individuelle mål og ønsker.

den største leverandør af tagløsninger

Af spændende projekter med håndstrøgne Dantegl kan bl.a. nævnes Amalienborg Slot, Den Tilsandede Kirke, Holmens Kirke, Børglum Kloster, Schackenborg Slot, Koldinghus, Christian 4.s Bryghus, Nyboder og mange, mange flere.

BMI Group repræsenterer en lang og succesfuld historieMed rådgivning, support og tryghed udfører BMI et smukt og stilfuldt resultat

 

Icopal og Monier er en del af BMI Group – den største leverandør af tagløsninger til flade og skrå tage i Europa. BMI Group repræsenterer en lang og succesfuld historie, og ser det som deres pligt hver dag at tilbyde den højeste kvalitet og den bedste service, sikkerhed og rådgivning i branchen.

 

BMI Danmark er eksperter i tag og systemløsninger. De tilbyder rådgivning, service og support i forbindelse med både tagrenovering og nybyggeri. For at hjælpe de involverede parter bedst muligt i at udforme, gennemføre og forvalte større byggeprojekter tilbyder de support og rådgivning gennem hele byggeprocessen.

 

Få rådgivning på www.bmisupport.dk

 

Referenceprojekter fra BMI Danmark (Icopal & Monier)

Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark

Udv.renovering | København | 15-25 mio. Kr

Udv.renovering af museum i København . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2013 ...

Vestergården II afd. 1-3035

Vestergården II afd. 1-3035

Udv.renovering | Herlev | 56 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i Herlev med 215 lejligheder på 2 etager . Selve by...

Fuglebakken afd. 413

Fuglebakken afd. 413

Udv.renovering | Esbjerg | 160 Mio.kr

Udv.renovering af tæt/lav i Esbjerg med 187 lejligheder på 1 etager . Selve b...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår