Danske kvalitetstæpper fra Fletco Carpets

Dato: 8 Apr 2021

Danske kvalitetstæpper fra Fletco Carpets sikrer bedre indeklima og akustik

De slidstærke tæpper, der produceres i Bording, er miljø- og indeklimacertificerede og bruges i kontorer, hoteller, skoler, museer m.v.

Hvad enten det drejer sig om væg til væg-tæpper, tæppefliser eller løse tæpper, så leverer den danske tæppeproducent Fletco Carpets A/S kvalitet, der giver komfort i hverdagen ved at dæmpe lydniveauet i små og store rum – og sikrer samtidig et godt indeklima.

Virksomheden har mange års erfaring med design og egen vævning af de rene, stærke materialer. Resultatet er dansk kvalitet til kunder i ind- og udland – med hurtig levering og god service.

slidstærke tæpper fra Fletco carpets

Miljø- og indeklima-certificeringer matcher bæredygtighedskrav

Kvaliteten er dokumenteret med Fletco Carpets’ miljø- og indeklima certificeringer:

  • EPD – Environmental Product Declaration: Miljøproduktdeklaration, der beskriver materialer i forhold til miljøpåvirkningen baseret på livscyklusvurderinger og er et vigtigt grundlag for bygningens bæredygtighed.
  • M1 – Emission Class for Building Materials: Emissionsklassificering, som viser at produkterne har lav afgasning af blandt andet VOC, formaldehyd, ammoniak, skadelige stoffer og lugt.
  • Eurofins Indoor Air Comfort Gold: International anerkendt mærkningsordning for byggematerialer, som beviser, at tæpperne overholder de strengeste krav, der findes i de fleste frivillige mærkningsordninger i Europa, hvad angår VOC-emissioner. Det betyder, at tæpperne bidrager til et sundt indeklima.

Disse certificeringer betyder, at tæpper fra Fletco Carpets er velegnede til bygninger opført efter bæredygtighedskrav som DGNB, LEED og BREEAM.

Miljø- og indeklima-certificeringer matcher bæredygtighedskrav hos Fletco

Firmaprofil

Fletco Carpets A/S er en af Europas førende producenter af fladvævede samt tuftede væg til væg-tæpper og tæppefliser. Virksomheden er grundlagt i 1947 og har en stolt tradition i at producere højkvalitative tekstile gulvbelægninger til erhvervsbrug. Vigtige nøgleord for hele virksomheden er: Produktudvikling, fleksibilitet og en effektiv og miljøvenlig produktion.

Alle tæpper produceres på fabrikken i Bording, og med alt produceret inhouse sikres kunderne en kort leveringstid. Flere produkter fra Fletco Carpets har i det sidste årti høstet international hæder i design- og innovationskonkurrencer som Reddot og German Design Award. En understregning af virksomhedens fokus på design og kvalitet.

Fletco Carpets sætter en ære i at levere en god og troværdig service og har leveret tæpper til flere store nationale og internationale byggerier. Deres sælgere kommer gerne forbi og rådgiver dig om dit næste projekt.

Ring 9660 3030 og få rådgivning i øjenhøjde.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår