Danske Bank sparer tid, besvær og unødig trafik med vores enkle tælleløsning

Dato: 17 nov 2020

Ved Danske Banks store administrationsbygning i Høje Taastrup er der 1.500 parkeringspladser fordelt på fem områder med egen ind- og udkørsel. I begyndelsen var der ingen angivelse af, om der var ledige pladser i en række. Det betød, at mange kørte rundt i første eller anden række og ledte efter ledige pladser, hvor alt for længst var optaget, mens der var ledige pladser i de andre rækker. Det skabte frustrationer, spild af tid og unødige trafik på parkeringspladsen.

Danske Bank sparer tid,  besvær og unødig trafik med vores enkle tælleløsning

Skiltene viser vej med antal frie pladser

Det problem har vi løst med vores enkle og overskuelige tælleløsning. Ved hjælp af detektorer i jorden (sløjfer), der måler antal biler, der kører ind og ud i hvert af de fem områder, kan alle nu se, hvor mange ledige pladser, der i hvert enkelt område. Det sparer både tid, besvær og har givet en langt mere afslappet trafik i området.

”Det nye tællesystem sparer tid og besvær og har givet en mere harmonisk og logisk trafik på parkeringspladserne” Ronnie Gjedved Vilykke - Technical Coordinator, Danske Bank Da vi udviklede vores tælleløsning med frie-pladser skiltene, sørgede vi for, at løsningen er billig at drifte og servicere samt enkel at overvåge fra en pc. På den måde kan Danske Bank altid se, hvornår der er mest og mindst trafik i løbet af døgnet - og hvilke områder, der bruges mest.

Kameraløsning med  indbygget betaling hos Egmont

Kameraløsning med indbygget betaling hos Egmont

Vi har også installeret en mere avanceret parkerings-løsning med kamera og betalingssystem hos Egmont i Vognmagergade. Registreringen foregår med kamera ved ind- og udkørsel. Betalingen forgår via nettet og betalingskort. Denne løsning har vi også udviklet fra start til slut ud fra de specifikationer og ønsker, som Egmont kom med og som både giver bedre service for lejere at p-pladserne og enklere administration for Egmont.

Hvilken løsning har I brug for?

Da vi selv udvikler og drifter vores systemer, kan du få lige præcis den løsning, I har brug for. Løsningen til Danske Bank var oplagt, fordi vi kunne grave kabler ned i vejen. Hos Egmont skulle kameraerne kunne genkende nummerplader, så bommen automatisk går op, når bilen kommer - med mulighed for at opkræve ekstra leje, hvis bilen holder parkeret ud over den aftalte tidsramme for lejerne af p-pladserne.

DKCadgang har parkeringsløsninger til

  • Parkeringshuse
  • Parkeringspladser
  • Fabriksområder
  • Campingpladser og autocamper parkering
  • Offentlige anlæg
  • Færgelejer

Ring på telefon 48 14 33 52 tryk 2, hvis du vil høre om mulighederne for et parkeringssystem. Vi deltager gerne i projektering af selve systemet evt. sammen med rådgivende ingeniører, arkitekter og entreprenører.

Mere om produktet Parkeringssystemer

Parkeringssystemer

Vi skiller os ud, fordi vi giver kunderne et bredt udvalg af parkeringsløsninger

PARKERINGSANLÆG

PARKERINGSANLÆG

Kort oversigt over diverse løsninger

Læs mere

EMS Parkerings Management System

EMS Parkerings Management System

Kontrol, overvågning og styring af moderne parkeringsanlæg

Læs mere

TÆLLESYSTEM

TÆLLESYSTEM

Se vores valgmuligheder her

Læs mere

NumbCo CarPark Counting DK

NumbCo CarPark Counting DK

Tekniske specifikationer

Læs mere

CarPark tællesystem

CarPark tællesystem

Der er ingen limit for ind- og udkørsler pr. område

Læs mere

Vpark produktblad LED-displays

Vpark produktblad LED-displays

Tekniske specifikationer

Læs mere

VPark Guidesystem konfiguration
FDV Detektor dansk
Skilte

Skilte

Tekniske specifikationer

Læs mere

Helios IPIntercom Kit

Helios IPIntercom Kit

Brugervenligt, let, enkelt og effektivt for alle

Læs mere

DKC Produkt katalog

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår