Dansk produceret specialinventar

Dato: 8 Apr 2021

Rolighed Humania er blandt kunder kendt for høj faglighed, service og kvalitet. Virksomheden, som er beliggende i Herrup i Midtjylland, har siden sin oprindelse i 1967 haft egen produktion med faglærte snedkere, der mestrer håndværket til UG.

Rolighed Humania har med sine mange års eksistens leveret diske til lokaliteter i hele landet, heriblandt hoteller, restauranter, sygehuse og musikhuse.

Siden starten af 00’erne har produktionen udvidet sine kompetencer, og i dag leverer Rolighed Humania inventar til en lang række af Danmarks daginstitutioner, skoler og fritidshjem.

Kendetegnet for Rolighed Humania er den særlige evne til at kunne opfylde kundernes krav og ønsker til funktionalitet og udtryk gennem specialløsninger. Som medlem af Dansk Møbelkontrol lever Rolighed Humania op til de højeste håndværksmæssige standarder indenfor møbel- og køkkenproduktion.

Rolighed Humania er kendt for høj faglighed, service og kvalitet

Seneste nyt fra Disk-afdelingen

Inden længe slår en ny restaurant dørene op i København. Hos Rolighed Humania kan vi bryste os med at have været med til at danne rammerne, der skal give gæsterne en spændende, sanselig oplevelse. Diskene er produceret i massivt egetræ i hele længder og monteret med messingbordplader.

Dette er blot et af de seneste nye projekter, vi har haft gennem vores produktion i diskafdelingen.

Seneste nyt fra BørneinventarSeneste nyt fra børneinventar

Et af de seneste nye indretningsprojekter har været at danne en rød tråd gennem en institution, der af flere omgange har udvidet og bygget til. Institutionsleder og pædagogisk personale ønskede at skabe en sammenhæng gennem hele institutionen. Via et godt og konstruktivt samarbejde har vi skabt et fantastisk børnemiljø med plads til leg og læring.

De høje vinduer er blevet udnyttet til leg via et legetårn med hule under. Stuerne er blevet indrettet med legebænke med højryg og mobile kasser, hyggehuler, legekøkkener, klatrevæg, lysvæg, scene og meget mere – designet efter kundens ønsker og behov. Alt sammen produceret i birkekrydsfiner med forskellige laminatfarver, der komplementerer hinanden og skaber en visuel sammenhæng gennem rummene.

Nyhed i sortiment

Som noget helt nyt har vi tilføjet slagfaste akustikløsninger til vores sortiment. Akustikløsningerne kan indgå på mange forskellige måder i din virksomhed. Det kan være som vægdekoration, rumadskillelse, svævende loftabsorbenter, møbler eller som integreret del af diske eller børneinventar. Mulighederne er mange, og kun fantasien og idéerne sætter grænsen. Så kontakt os, hvis vi skal hjælpe jer med at forbedre akustikken og skabe endnu bedre arbejdsbetingelser og indeoplevelser for jeres medarbejdere, kunder og gæster.

Som noget nyt har vi tilføjet slagfaste akustikløsninger til vores sortiment

Nye tanker omkring bæredygtighedNye tanker omkring bæredygtighed

Bæredygtighed og genanvendelse for at formindske CO2 forbruget er nogle af de overvejelser og tiltag, vi vil sætte mere i fokus hos Rolighed Humania. Inventar, der ikke længere har den funktion, som først var tiltænkt, vil kunne ændres eller genskabes til nyt, værdifuldt inventar. Inventar, der står til at skulle udskiftes til nyt, vil muligvis kunne gøre glæde hos andre. Denne tankegang om genbrugsinventar er noget, vi hos Rolighed Humania vil arbejde meget mere med i 2021. Inden for nærmeste fremtid vil det være muligt via www.rolighedhumania.dk at købe refurbished inventar.

Vi tilbyder serviceaftaler på vores inventar for at forlænge levetiden og tager det udtjente inventar retur til virksomheden, renovere dem, så de kan sælges som Humania refurbished. På denne måde cirkulerer vi produkterne, så vi i fællesskab kan være med til at reducere Co2-forbruget.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår