Dansk inspireret arkitektonisk skiltning

Dato: 4 maj 2017

VIA - det nyeste skilteprodukt fra Modulex

Dansk inspireret arkitektonisk skiltning

Dansk inspireret arkitektonisk skiltning

VIA, som er designet i samarbejde med det internationalt anerkendte arkitektfirma C.F. Møller, er det nyeste skilteprodukt fra Modulex.

VIA, som er udviklet i samarbejde med det internationalt anerkendte arkitektfirma C.F. Møller, er det nyeste skiltedesign fra Modulex. Via er en enkel indvendig og udvendig skilteløsning med et klart skandinavisk udtryk. Skiltelinjen er et fleksibelt modulbaseret system, der skaber et utal af muligheder for størrelse, placering og farve, og som let kan tilpasses til komplekse wayfinding løsninger inden for hospitaler, uddannelsesinstitutioner, fritids- og transportcentre.

Via er velegnet til store komplekse projekter

Wayfinding løsninger inddeler overordnet skiltningskrav i tre grupper; Oversigts-, henvisnings- og destinationsskilte, der guider besøgende gennem ofte komplicerede miljøer med et antal skilte, der navigerer dem fra ankomst til endelig destination. Det store udvalg af muligheder og formater, som VIA tilbyder, gør det muligt at imødekomme kravene for alle tre kategorier; Fra parkeringskilte over henvisningsskilte, som informerer og forsikrer de besøgende om, at de er på rette vej, til dørskilte, som bekræfter, at man har nået sin endelige destination.

Designet er særlig velegnet til bygninger, som fordrer et konsekvent æstetisk og tidløst udtryk, uden at man fraviger den arkitektoniske linje, men tværtimod forstærker udtrykket og samtidig på enkel vis guider besøgende rundt i bygningen.

Flotte detaljer

VIA sortimentet inkluderer skilte med og uden lys til både indvendig og udvendig brug med fleksible fastgørelsessystemer, der kan tilpasses bygningskrav, herunder nedhængte skilte (enkelt- eller dobbeltsidede), vingeskilte, monolitter, væg- og dørskilte. Energieffektiv LED-belysning skaber en bæredygtig løsning, der giver en jævn fordeling af lyset og forbedrer synligheden af strategisk vigtige skilte. Det enkle ”plug & connect” energibesparende LED-system muliggør nem installation fra en medfølgende strømkilde.

MXconnect - det unikke Modulex tilslutningssystem – gør installationen enkel. MXconnect gør det muligt hurtigt og nemt at installere på stedet, uanset om skiltene skal hænge hver for sig eller om der er tale om et skilt sammensat af flere moduler, vertikalt eller horisontalt. Beslagene er ikke kun hurtige at montere, men kan også let opdateres, hvis det er nødvendigt, hvilket reducerer de løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Kontakt Modulex, hvis du ønsker at tale om et projekt, uanset om det kræver standardprodukter eller en kundetilpasset løsning.

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår