Dansk Bademiljø - En del af NBS Nordic leverandørkatalog forår 2024

Annonce – Dato 4 jul 2024

Se to udvalgte produkter fra Dansk Bademiljø i NBS Nordic leverandørkatalog

Dansk Bademiljø, en pioner inden for badeværelsesdesign og wellness, blev etableret i 2001

Dansk Bademiljø, en pioner inden for badeværelsesdesign og wellness, blev etableret i 2001. De tilbyder et bredt sortiment af badekar, spa, brusekabiner, møbler, spejle og skræddersyede glasløsninger. Med reservedelsgaranti og eget serviceteam sikrer de daglig levering i hele Danmark fra deres 12.000 kvm store lager. Deres produkter er udviklet og importeret i et elegant, skandinavisk design; alt sammen med 3-års garanti. Produkterne fremstilles på over 50 specialiserede fabrikker med fokus på materialer af højeste kvalitet, omhyggelig kontrol før afsendelse, baseret på håndværksmæssige dyder og ekspertise.

Udvalgte produkter i fokus fra Dansk Bademiljø

Badekar

Vi tilbyder et bredt udvalg af badekar, herunder fritstående badekar, stenbadekar, akrylbadekar og indendørs spabade.

Fritstående badekar: Lavet af sanitær akryl tilføjer de fritstående badekar, en æstetisk appel til ethvert badeværelse med deres skulpturelle design.

RockSolid™ stenbadekar: Stenbadekarrene består af pulveriserede natursten, marmor eller bauxit, som er kombineret med varmehærdet harpiks, der giver dem en modstandsdygtighed over for ridser og skrammer. Det giver en langvarig farveægthed og luksuriøs finish.

Akrylbadekar: Vores akrylbadekar er udelukkende fremstillet af 100% sanitær akryl og er udstyret med et solidt stativ med flere justerbare ben, der sikrer stabilitet og lethed.

Vi tilbyder et bredt udvalg af badekar, herunder fritstående badekar, stenbadekar, akrylbadekar og indendørs spabade

Brusevægge i glas

Vi er eksperter i både standard og specialfremstillet glas til badeværelset. Vores glas fremstilles i hærdet sikkerhedsglas på 6, 8 og 10 mm, og vi tilbyder et bredt udvalg af glastyper, herunder klar, klar diamant, gråt og frostet glas.

Vores standardglas sikrer budgetvenlige og pålidelige løsninger, og passer til de fleste baderum. Alle standardprodukter leveres med nødvendige lister, greb og beslag af bedste kvalitet, klar til montering. Med mere end 480 kombinationsmuligheder inden for bruseafskærmninger, vægge og døre, tilbyder vi et væld af designvalg. Produkterne kan kombineres for at skabe en unik løsning, der passer til ethvert baderum.

Vi er eksperter i både standard og specialfremstillet glas til badeværelset

Download NBS Nordic katalog her