Danmarks eneste ventilerede betonfacade - uden synlig befæstelse

Annonce – Dato 21 Aug 2020

Den ventilerede betonfacade kommer i fire forskellige farver med stor farvediversitet og lang holdbarhed på + 50 år. Concrete Cover er lavet af naturmaterialer - ren cement, aluminium samt rustfri stål og kan efter endt levetid genbruges eller genanvendes. 

kan efter endt levetid genbruges eller genanvendesren cement, aluminium samt rustfri stål

Komproments unikke ventilerede betonfacade, Concrete Cover, har været to år undervejs. Det gennemtænkte og intelligente facadesystem er velegnet til både nybyggeri samt renovering. Concrete Cover kommer med Komproments høje kvalitet, og er i et smukt nordisk design med betonens æstetiske udtryk og farvediversitet. Concrete Cover kommer i fire farver og er yderst nem og sikker at montere.

i fire farver og er yderst nem og sikker at montereKomproments unikke ventilerede betonfacade, Concrete Cover,

Kim Kristensen, salgsdirektør hos Komproment fortæller: ”Concrete Cover er opstået i samarbejde med danske og udenlandske arkitekter. Vi fik en del forespørgsler, om vi kunne udvikle et ventileret facadesystem med betonens egenskaber, udseende og farve. Det har vi arbejdet på i 2 år, og er nu klar til at præsentere Concrete Cover. Concrete Cover monteres helt uden brug af synlige eller skjulte skruer og montagesystemer er produceret af 100% uorganiske materialer, som sikrer en lang og parallel levetid på både beton og system. Vi har store forventninger til facadesystemet og ikke bare i Danmark, men også på vores nære eksportmarkeder og specielt sammenholdt med at systemets totalomkostning leveret og monteret er virkelig økonomisk fordelagtig”.

Cirkulær Økonomi

Facadesystemet Concrete Cover er lavet af 100% rene naturmaterialer - ren cement, aluminium
samt rustfrit stål.

Facadesystemet Concrete Cover er lavet af 100% rene naturmaterialer

Facadesystemet er udviklet efter Cradle 2 Cradle principperne, med tanke på, at materialerne kan genbruges eller genanvendes. Via en bygnings specifik miljøvaredeklaration (EPD) og et indbygget materialepas, populært kaldet ”den sorte boks” sikrer at alle materialer efter endt levetid har et brugbart DNA.  

”Concrete Cover er opbygget ud fra den samme bæredygtige model, som vi udformer og producerer alle vores facadesystemer. Derfor er det produceret med henblik på at kunne adskilles og genbruges eller genanvendes igen, efter en forventet levetid på 50 år. Vi giver også en systemgaranti på 10 år” afslutter Kim Kristensen. 

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Uglevænget

Uglevænget

Nybygning | Køge | 20-25 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Køge med 13 lejligheder på 2 etager . Selve ...

Gaardhaverne

Gaardhaverne

Rækkehusprojektet “Gaardhaverne” i Høje Taastrup har netop modtaget licensb...

Kornets Hus

Kornets Hus

Kornets Hus er Danmarks nye, flotte og samtidig hyggelige center for viden og...

Engparken - Køge Kyst

Engparken - Køge Kyst

Engparken ved køgekyst er blevet beklædt med Komproment’s ZAPPA facadesystem,...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår