Danmarks eneste facadesystem med et MATERIALEPAS

Dato: 6 Feb 2020

KOMPROMENT har valgt at gå bæredygtighedens vej, med fokus på facader designet til adskillelse. Facaderne er certificerede gennem Cradle To Cradle®, som er en materialecertificering, men samtidig også fungerer som styringsredskab og danner grundlag for den bæredygtige forretningsmodel.

Første DGNB-dokumentationspakke fra KOMPROMENT, facader

DGNB-dokumentation er fremtiden

Som en overbygning, og fordi vi mener det seriøst, når vi vil levere ordentlige og certificerede bæredygtige facader, har vi valgt i samarbejde med Rambøll at få lavet vores første DGNB-dokumentationspakke på VIDAR Teglspån. Det er et redskab, som hjælper arkitekter etc., når de skal finde de rigtige materialer til fremtidens DGNB-certificerede bygninger, og vi tror på det er fremtiden.

Materialepas

Alle vore facader systemer er designet til adskillelse og forsynet med materialepas, som både fortæller hvad produkter består af, men samtidig medfører at materialerne kan genanvendes og genbruges, fordi de kan sorteres op i rene fraktioner.

Facaderne fra KOMPROMENT er certificerede gennem Cradle To Cradle®,

De tre parametre

KOMPROMENT har det mål, at alle vore facadesystemer skal bidrage ved fremtidens DGNB-byggerier. Det betyder, at vi med DGNB ikke blot evaluerer et byggeri eller et byområde ud fra, fx hvor miljømæssigt bæredygtigt det er, men også ud fra, hvor socialt og økonomisk bæredygtigt det er. Grundtanken i DGNB er, at et byggeri eller byområde kun er levedygtigt på lang sigt, hvis disse tre parametre er bæredygtige hver især.

For dig som kunde betyder dit køb af facadeprodukter fra KOMPROMENT samtidig at du køber en facade, som er dokumenteret bæredygtig og designet til senere adskillelse og med dertil hørende materialepas.

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Teglmosen - Almenbolig+

Teglmosen - Almenbolig+

Nybygning | Albertslund | 135 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i Albertslund med 72 lejligheder på 3 etager . Selve...

Langkærparken i Aarhus

Langkærparken i Aarhus

Udv.renovering | Aarhus | 471 Mio.kr

Udv.renovering af energi optimering/renove i Aarhus med 862 lejligheder på 3 ...

Uglevænget

Uglevænget

Nybygning | Køge | 20-25 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Køge med 13 lejligheder på 2 etager . Selve ...

Bebyggelsen Rosenhøj

Bebyggelsen Rosenhøj

Nybygning | Aarhus | 532,5 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aarhus med 840 lejligheder på 4 etager . Selve byg...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår