Danmarks eneste facadesystem med et MATERIALEPAS

Annonce – Dato 24 nov 2020

KOMPROMENT har valgt at gå bæredygtighedens vej, med fokus på facader designet til adskillelse. Facaderne er certificerede gennem Cradle To Cradle®, som er en materialecertificering, men samtidig også fungerer som styringsredskab og danner grundlag for den bæredygtige forretningsmodel.

Første DGNB-dokumentationspakke fra KOMPROMENT, facader

DGNB-dokumentation er fremtiden

Som en overbygning, og fordi vi mener det seriøst, når vi vil levere ordentlige og certificerede bæredygtige facader, har vi valgt i samarbejde med Rambøll at få lavet vores første DGNB-dokumentationspakke på VIDAR Teglspån. Det er et redskab, som hjælper arkitekter etc., når de skal finde de rigtige materialer til fremtidens DGNB-certificerede bygninger, og vi tror på det er fremtiden.

Materialepas

Alle vore facader systemer er designet til adskillelse og forsynet med materialepas, som både fortæller hvad produkter består af, men samtidig medfører at materialerne kan genanvendes og genbruges, fordi de kan sorteres op i rene fraktioner.

Facaderne fra KOMPROMENT er certificerede gennem Cradle To Cradle®,

De tre parametre

KOMPROMENT har det mål, at alle vore facadesystemer skal bidrage ved fremtidens DGNB-byggerier. Det betyder, at vi med DGNB ikke blot evaluerer et byggeri eller et byområde ud fra, fx hvor miljømæssigt bæredygtigt det er, men også ud fra, hvor socialt og økonomisk bæredygtigt det er. Grundtanken i DGNB er, at et byggeri eller byområde kun er levedygtigt på lang sigt, hvis disse tre parametre er bæredygtige hver især.

For dig som kunde betyder dit køb af facadeprodukter fra KOMPROMENT samtidig at du køber en facade, som er dokumenteret bæredygtig og designet til senere adskillelse og med dertil hørende materialepas.

HENT BROCHUREN 'Ventilerede facader i tegl'

Mere om produktet Facade - Vidar

Facade - Vidar

Ceramic og teglspån

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Uglevænget

Uglevænget

Nybygning | Køge | 20-25 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Køge med 13 lejligheder på 2 etager . Selve ...

Gaardhaverne

Gaardhaverne

Rækkehusprojektet “Gaardhaverne” i Høje Taastrup har netop modtaget licensb...

Kornets Hus

Kornets Hus

Kornets Hus er Danmarks nye, flotte og samtidig hyggelige center for viden og...

Engparken - Køge Kyst

Engparken - Køge Kyst

Engparken ved køgekyst er blevet beklædt med Komproment’s ZAPPA facadesystem,...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår