Danish Crown valgte High-Lux fra green:ID

Annonce – Dato 4 Feb 2020

I samarbejde med vores forhandler AB Elco har Ecofoss flere gange leveret green:ID LED belysning til køletunneller hos Danish Crown.

Danish Crown valgte High-Lux fra green:ID fra Ecofoss

AJCON A/S, som er en førende entreprenør indenfor byggeri til levnedsmiddelindustrien, står for et større projekt hos Danish Crown slagteriet i Ringsted. Projektet lyder på to nye køletunneller til nedkøling af grise. Nedkølingen af grisene starter i køletunnelen, hvor der blæses ca. -16 °C kold luft omkring slagtekroppene, hvilket bl.a. sætter store krav til materialevalg.

Danish Crown valgte High-Lux armatur fra green:ID

High-Lux LED armaturet fra green:ID er et multianvendeligt armatur med højt lysudbytte, der er anvendeligt både til industri, kontorer, butikker, lagerhaller og landbrug mm.

High-Lux armaturerne inkl. tilslutningsstik er IP65 vandtætte og armaturet er endvidere TÜV godkendt samt ammoniak-certificeret ved 100 ppm, og dermed velegnet til alle typer miljøer, bl.a. derfor er det det et perfekt valg til køletunellerne hos Danish Crown.
Leveringerne til Danish Crown er sket over flere omgange, både til opførsel af nye køretunneller samt renoveringer af eksisterende flere steder i landet.

High-Lux LED armaturet fra green:ID er et multianvendeligt armatur med højt lysudbytte, green:ID LED belysning til køletunneller hos Danish Crown

High-Lux Armaturerne hos Danish Crown er gennemfortrådet og kan sammensættes op til 16 stk. efter hinanden.
Armaturet fås også i version med kabel ud på bagsiden, som giver mulighed for helt ledningsskjult montering. Denne løsning er også oplagt, når de monteres i wirer, såfremt installationen ikke skal være gennemfortrådet.
Vi er glade for at kunne servicere vores kunder løbende gennem årerne via vores store produktsortiment, der hele tiden opdateres med forbedringer og nyheder.

KLIK HER og se mere om High-Lux armatur

Fotokredit: AJCON A/S

Referenceprojekter fra Ecofoss

FBA Huse

FBA Huse

Viborg

Nyopførte FBA huse i Viborg

Smyril Lines hovedbygning - Færøerne

Smyril Lines hovedbygning - Færøerne

Smyril Lines hovedbygning på Færøerne er for nyligt blevet renoveret.

Autohuset Kronsbjerg Svendborg

Autohuset Kronsbjerg Svendborg

Svendborg

Hos Autohuset Kronsbjerg har de netop færdiggjort et projekt med etablering...

VIA University College, Campus Viborg

VIA University College, Campus Viborg

Viborg

Et moderne campus med over 2.000 studerende, 200 internationale studerende ...