Dampbefugtere fra Condair kan anvende både drikkevand og RO-vand

Annonce – Dato 27 Feb 2020

Condairs elektrode- og resistive dampbefugtere sikrer dig en alsidig løsning. Vi har et bredt udvalg af størrelser, hvor dampfordelingen enten er dampspyd monteret i ventilationskanalen eller direkte i lokalet med vores blowerpack. Elektrode- og resistive befugtere giver en pålidelig dampbefugtning, og de er nemme at installere og bruge. Condair elektrode befugter tilsluttes og producere damp på almindeligt drikkevand, hvor en resistiv dampbefugter tilsluttes RO-vand for endnu mere pålidelig befugtning.

Elektrodedampbefugtere

Dampcylindrene i Condair EL elektrodedampbefugter holder længere end i sammenlignelige modeller pga. den avancerede styring af vandkvaliteten. Vandets mineralindhold overvåges og styres præcist, vand med et højt mineralindhold udtømmes efter behov, og der tilføres frisk vand. Det minimerer mængden af kedelsten og reducerer den mængde energi, der kræves for at opvarme vandet.

I forbindelse med service gør konstruktionen det nemt at tømme, fjerne og udskifte engangsdampcylindrene, så nedetiden holdes på et minimum. Alternativt fås der cylindre, som kan rengøres.

EL elektrodedampbefugter holder op til tre gange længereI forbindelse med service gør konstruktionen det nemt at tømme

Resistive dampbefugtere

Condair RS resistiv dampbefugter bruger RO-vand. Med RO-vand (omvendt osmosevand) på en Condair RS, får du mulighed for at styre den relative luftfugtighed inden for ±5 %, mens du ved brug af Condair RS-P (proces) kan styre den relative luftfugtighed inden for ±2 %. Brug af RO-vand eliminerer stort set dannelsen af kalkbelægninger, hvilket minimerer vedligeholdelsesbehovet.

Vi anbefaler vi altid at bruge RO-vand på RS-enheder i Danmark pga. vandets hårdhed.

Størrelser og energikilder

Condair har dampbefugtere i netop den størrelse, der passer til dit behov, da de fås fra 2kg/t til 450kg/t alt efter valg af model og energikilde.

Dampbefugterne kan producere damp via forskellige energikilder, hvor den mest almindelige kilde i Danmark er elektricitet, men Condair har også gasdrevne GS dampbefugtere til bl.a. naturgas såvel som de økonomiske Condair SE dampbefugtere, som anvender damp til damp teknologi.

Uanset befugtningsopgave rådgiver Condair gerne om hvilken teknologi, der passer bedst til netop dit befugtningsprojekt.

Læs mere om vores dampbefugtere