Damasec sikringspullertløsninger

Annonce – Dato 2 jul 2020

Pullerter kræver ikke meget af deres omgivelser. Faktisk er nedgravningsdybden på kun 40 mm for nogle modeller. 40 mm er næsten halv bredde af en iPhone 11 pro Max. Uden at det går ud over sikkerheden eller trafikreguleringen, for alle Damasecs pullerter er testet og certificeret efter de europæiske standarder IWA14 og/eller PAS68. Køretøjer, der ubevist eller bevidst er kommet på afveje, stopper pullerterne effektivt, som det også ses af videoen.

Faktisk er nedgravningsdybden på kun 40 mm for nogle modeller

Mange forskellige løsninger

Faste pullerter fra Damasec fås i mange modeller, alt afhængigt af de behov, der måtte være for sikring af bygninger, veje, parker, skoler og andre opholdsområder. Pullerterne kan vælges med forskelligt udtryk, herunder farver, lys, informationsskærme og gelænder, enten påmonteret eller som en del af pullerten eller designet til at indgå som en del af omgivelserne.
 

Hurtig etablering på stedet

Damasec er eneforhandler af faste pullertløsninger, der især er egnede til byer og områder med f.eks. kabler, rør og kloaksystemer. De lave krav til nedgravning betyder, at pullerter meget hurtigt kan etableres på stedet og med lavere omkostninger end ved traditionel fundamentering. Der skal kun fjernes belægning og afretningsslag plus afgraves de få centimeter, som fundamentet kræver. Med dokumenteret effekt på mandtimer og bundlinje.
 

Byg pullerten sammen med byrumsinventaret

Hvis pullerten skal være en del af en sikringsløsning af park, opholdsområde eller foran f.eks. rådhuse, børnehaver og P-huse, er Damasecs pullertløsninger ideelle til at indgå i andre designs i byrummet. Dette kan eksempelvis være plantekummer, bænke og andre byforskønnende designs, hvor pullerten placeres i designet og er usynlig udadtil. Mulighederne er mange, når byrummet ikke skal skæmmes af løsninger, der kan gøre borgerne utrygge og ødelægge design og æstetik i byrummet.

Damasec er altid klar til at svare på spørgsmål vedrørende tekniske specifikationer, sikringsniveauer og anden rådgivning om deres pullertløsninger.

Se video her:

Flere informationer: www.damasec.com , tlf. 70 23 00 93, E-mail: damasec@damasec.com