DALISYS® lysstyring

Annonce – Dato 30 mar 2017

B.E.G. Danmark åbner for løsninger med nyt DALI system

DALISYS® lysstyring

DALISYS® lysstyring

B.E.G. Danmark åbner for løsninger med nyt DALI system

B.E.G har med deres mere end 40 år i branchen indenfor lysstyring fingeren på pulsen omkring nye tendenser og behov der efterspørges, når der er tale om styring af belysningen. Kravene bliver større og større omkring, hvad en lyssensor skal kunne. B.E.G har et bredt produktsortiment indenfor både stand-alone produkter, KNX produkter og nu også DALI systembaserede løsninger.

Nyt lysstyringssystem

DALISYS® er et modulopbygget koncept til projekter af en enhver størrelse. Systemet er modulært opbygget med DALI strømforsyninger og DALI router, som er placeret i tavlen. På DALI linjen tilsluttes DALI multimaster sensorer og DALI trykknap interfaces. Multimaster princippet blev udviklet som en del af DALI 2 standarden (Del 103 af IEC 62386).

Decentraliseret styring og skalerbarhed

B.E.G. systemets decentraliserede styring og skalerbarhed, fra et enkelt rum til styring af hele bygninger via DALI bus, er en væsentlig fordel. DALISYS® porteføljen omfatter ligesom et KNX system individuelle DALI komponenter, som kan kombineres indbyrdes, afhængig af kravene og bygningens størrelse. Disse komponenter giver også en række valgmuligheder for adgang til systemet, såsom programmering via USB, Ethernet, LAN eller Bluetooth. 

Velegnet til selv meget store bygninger

DALISYS® kan håndtere op til 400 sammenkoblede DALI linjer i et lokalt netværk og muliggør derved, at belysningen kan styres i selv meget store bygninger. System kan bl.a. håndtere funktioner som zonestyring af lyset, hvor der er ingen begrænsninger på antal zoner, overstyring af belysningen via Bluetooth på en smartphone, nabostyring, scenarie styring, kalender/tidsstyring af belysningen og visualisering via plantegninger over bygningen mv.  

Kort sagt en løsning som kan opfylde stort set alle krav, der stilles til et moderne system til styring af belysningen.

Firmaprofil

B.E.G. har i mere end 40 år udviklet og produceret intelligente lysstyringskomponenter. B.E.G. er tyskejet, og produkterne sælges i mere end 22 lande worldwide. B.E.G. har egen fabrik med udvikling og produktion af alle deres sensorer. Hos B.E.G. Danmark arbejdes der målrettet på, i samarbejde med B.E.G. GmbH, at udvikle markedets bedste produkter med fokus på høj kvalitet og lang holdbarhed. Produkterne skal leve op til kundernes krav, heriblandt funktionalitet, brugervenlighed og ikke mindst let og enkelt installation. B.E.G. Danmark har mere end 25 års erfaring inden for projektering af lysstyring og består af fagligt kvalificeret medarbejdere, som enten har baggrund som El-installatører eller elektrikere. B.E.G. Danmark yder en lang række GRATIS services, i bestræbelserne på at opnå optimal forståelse og kundetilfredshed med deres produkter.

Telefon: 76 31 40 00

 

Referenceprojekter fra B.E.G. Danmark

Carlsberg Byen

Carlsberg Byen

Nybygning | København | 1310 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i København med 88 lejligheder på 30 etager . Selve ...

Skagens Museum

Skagens Museum

Tilbygning | Frederikshavn | 70 Mio.kr

Tilbygning af museum i Frederikshavn på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyn...

LEGO HOUSE - Oplevelseshus

LEGO HOUSE - Oplevelseshus

Nybygning | Billund | 90 Mio.kr

Nybygning af museum i Billund på 3 etager hvor den ene etage er under jorden ...

Dalby Skole

Dalby Skole

Tilbygning | Kolding | Ansl. 14 mio.kr.

Tilbygning af skole 0-10, klasse i Kolding . Selve byggeriet er påbegyndt jun...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår