DAFA markerer sig på BYGGERI ´18

Dato: 6 mar 2018

med tre stærke faglige nyheder

DAFA markerer sig på BYGGERI ´18

DAFA markerer sig på Byggeri ´18 med tre stærke nyheder

DAFA har endnu engang ”uppet” sig i forbindelse med Byggeri ´18. Og det er i mere end én forstand. Tre stærke, faglige nyheder suppleres med en ”upsigtsvækkende” konkurrence, hvor alle deltagere har mulighed for at vinde en VW Up! til en værdi på 110.000 kr.

DAFA inviterer alle til at deltage i konkurrencen, når de besøger standen på Byggeri ´18. Her skal deltagerne svare på tre spørgsmål, hvor svarene kun findes på DAFAs stand. Det giver mulighed for at blive den heldige og glade ejer af en spritny VW Up!, der repræsenterer en værdi på 110.000 kr.

Markedets bredeste vindspærrefolie

Præmiebilen er en del af DAFAs stand, og den er på taget forsynet med de nye DAFA WindFoil 130 ruller. En ny vindspærrefolie, der gør håndværkerens arbejde endnu lettere i kraft af markedets bredeste vindspærre på 3,05 meter. Derved kan folien monteres i fuld væghøjde uden at tape overlægget. DAFA WindFoil 130 er en stærk, 3-lags diffusionsåben vindspærredug, der anvendes i en let, ventileret ydervægskonstruktion. Der er tale om en robust vindspærre med en vægt på 130 g/m2, som sikrer en tæt vindspærre med en hurtig og tidsbesparende montage.

Extrem stærk dampspærrefolie

En ny dampspærrefolie ser også dagens lys på DAFAs stand. Navnet er DAFA ExFoil og den nye folie indgår i DAFA AirStop System. Folien er forsynet med armering, der gør den extrem stærk med stor træk- og rivestyrke. Folien er designet, så den sikrer en meget stærk vedhæftning med DAFA tapes ved samlingerne. I praksis er DAFA ExFoil nem at håndtere og montere, og derved foregår dampspærretætningen sikkert, hurtigt og effektivt.

Komplet radonsystem

Den sidste nyhed er introduktionen af et komplet system til at forhindre radongasser i at trænge ind i bygninger. DAFA Radon System anvendes til de fleste typer af opvarmede byggerier f.eks. boliger og kontorer. Det komplette system består af folier og tilbehørsprodukter, der er holdbare, gennemtestede og lever op til gældende krav i hele Norden. Produkterne er i lighed med DAFAs øvrige systemer designet, så montagen foregår nemt, hurtigt og effektivt.

Alle nyhederne kan ses og opleves på DAFAs stand på Byggeri ´18.
 

Referenceprojekter fra DAFA Building Solutions A/S

Aarhus Havn

Aarhus Havn

Nybygning | Aarhus | 200 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 5 etager . Selve byggeriet er påbegynd...

Nobis Hotel Copenhagen

Nobis Hotel Copenhagen

Ombygning | København | 80 Mio.kr

Ombygning af hotel/motel svarende til 1 bygninger i København med 80 lejlighe...

Udvidelse af Slagelse Sygehus

Udvidelse af Slagelse Sygehus

Tilbygning | Slagelse | 650 mio.kr

Tilbygning af hospital i Slagelse på 4 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

Bofællesskabet Mageløse Værløse Flyvestation, Gårdhavehusene

Bofællesskabet Mageløse Værløse Flyvestation, Gårdhavehusene

Nybygning | Furesø Kommune | 85 mio.kr

Bofællesskabet Mageløs opfører boliger samt et fælleshus i Værløse Pr...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår