DAFA ExFoil dampspærre

Annonce – Dato 9 mar 2021

Tømrermesterne Casper Bach Munkholm og Martin Madsen fra Tømrerfirma Mogens Bach ApS, har altid haft fokus på at udføre deres byggearbejde med stor kvalitet fra start til det færdige resultat.

DAFA ExFoil dampspærre En komplet dampspærre-systemløsning med en attraktiv garanti

Vanskeligt og tidskrævende at bygge tæt nok

I mange år har de, som så mange andre, anvendt traditionelle dampspærrer i PE plastfolie i deres huse. ”Med den øgede fokus på lufttæthed og de skærpede krav i BR20, blev det vanskeligt og tidskrævende at bygge tæt nok, og derfor var tiden kommet til at opgradere til næste generation dampspærre”, udtaler Casper Bach Munkholm og Martin Madsen.

En komplet dampspærre-systemløsning med en attraktiv garanti

Valget faldt på DAFA ExFoil™ dampspærre med armeringsnet. DAFA ExFoil er en del af DAFA AirStop System®, der er en komplet dampspærre-systemløsning med en særdeles attraktiv funktions -og produktgaranti på henholdsvis 15 eller 30 år. ”Den samlede pris pr. m² for et parcelhus endte med at blive ca. 1.000 DKK mere end en traditionel PE dampspærre-løsning. Men det er en meget lille investering set i lyset af, hvor vigtigt et delkomponent dampspærren er i dag. 1.000 – 1.500 DKK er jo en knap en promille af det samlede byggeris budget. Desuden er ExFoil nemmere og hurtigere at arbejde med, og vi tjener hurtigt de 1.000-1.500 kr. i hjem i ren tidsbesparelse.”

DAFA AirStop System, med DAFA ExFoilDAFA ExFoil™ dampspærre med armeringsnet

Kvalitet, gennemtænkte løsninger og god rådgivning

Valget af DAFA AirStop System, med DAFA ExFoil, skyldtes flere faktorer: ”Kvaliteten på produkterne virkede god kombineret med 30 års garanti, de mange gennemtænkte løsninger og tilbehørsprodukterne. Desuden deltog DAFA aktivt med råd og vejledning omkring de forskellige produkter og detaljeløsninger på det første testhus. Det gør, at vi har 100 % tillid til løsningen, og er meget trygge med DAFA som samarbejdspartner” udtaler Casper og Martin.

Lettere håndtering og montering

Efter skiftet til DAFA ExFoil er der stor tilfredshed rundt i firmaet. Tætheden er langt over kravet, og svendene nyder af at arbejde med et produkt der er meget lettere at håndtere og montere end de gamle typer PE folie. Med de mange markeringer og hjælpelinjer påtrykt DAFA Exfoil dampspærren minimeres spildet og opsætningen lettes, bemærkes der. Det er langt nemmere at lave et pænt og dermed tæt resultat med DAFA ExFoil, hvilket i sidste ende tydeligt ses på resultaterne fra Blowerdoor-testen.

Yderligere information: www.dafa-build.com, tlf. 87 47 66 66.

Referenceprojekter fra DAFA Building Solutions A/S

Aarhus Havn

Aarhus Havn

Nybygning | Aarhus | 200 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 5 etager . Selve byggeriet er påbegynd...

Nobis Hotel Copenhagen

Nobis Hotel Copenhagen

Ombygning | København | 80 Mio.kr

Ombygning af hotel/motel svarende til 1 bygninger i København med 80 lejlighe...

Udvidelse af Slagelse Sygehus

Udvidelse af Slagelse Sygehus

Tilbygning | Slagelse | 650 mio.kr

Tilbygning af hospital i Slagelse på 4 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

Bofællesskabet Mageløse Værløse Flyvestation, Gårdhavehusene

Bofællesskabet Mageløse Værløse Flyvestation, Gårdhavehusene

Nybygning | Furesø Kommune | 85 mio.kr

Bofællesskabet Mageløs opfører boliger samt et fælleshus i Værløse Pr...