Dæmpbare LED-rør fra ClimaCare

Dato: 19 jun 2012

Nu introducer ClimaCare dæmpbare LED-rør - monteret i IP65 industriarmatur

Dæmpbare LED-rør fra ClimaCare

Nu introducer ClimaCare dæmpbare LED-rør - monteret i IP65 industriarmatur

Som noget helt nyt lancerer ClimaCare nu en serie af dæmpbare industriprodukter. Serien omfatter indtil videre et vandtæt LED armatur med udskiftelige LED-rør – enten med ét eller to rør, samt et 60x60 LED-panel til brug i kontormiljøer. Produkterne kan nemt integreres i eksisterende lysinstallationer og kan enten dæmpes via DALI, 1-10V styring og PUSH. Alle armaturer leveres med kabelforskruninger og gennemfortrådning, og kan desuden udstyres med Winsta® stik fra Wago®.

Som supplement til den nye serie af industriprodukter, tilbyder vi nu også et omfattende program af Wago® produkter. Med Wago®s Winsta® Midi serie monteres materiel, hvad enten det er med løse kabler eller som fast installation, hurtigere end nogensinde før. Det forkorter arbejdstiden, forenkler tilbudsgivning og sikrer en driftssikker installation.

Klik ind på hjemmesiden www.climacare.dk og se vores alsidige LED-sortiment, som både omfatter produkter til det private hjem, til industrien samt offentlige institutioner.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår