Cover Styl – hurtig renovering med folie

Dato: 7 jun 2018

Ønsker man at opfriske en gammel overflade i køkkenet, badeværelset, på vægge eller receptionsskranken i virksomheden, så er Cover Styl folier et oplagt valg. Prodesign tilbyder Cover Styl folier i et væld af farver, strukturer og mønstre. Man kan springe med på trenden og vælge Cover Styl i marmorlook eller gå efter en klassisk og stilren sort eller koksgrå overflade. Eller måske hælder man til at skabe struktur og hygge med et look af råt eller malet træværk?

Nem opdatering af overflader

Prodesign arbejder med montering på de fleste overflader: i køkkener, som panel ved elevatorer og receptioner og sågar i badeværelser. På den måde kan man nemt opdatere stilen på kontoret, i virksomhedens indgangsområde eller i køkkenet uden at skulle investere i nye møbler eller opsætning eller maling af paneler.

Egenskaber

  • Lynhurtigt at montere
  • Mere end 500 farver og mønstre: træ, børstet stål, læder m.m.
  • Lugtfrit materiale
  • Utrolig holdbart og slidstærkt
  • Brandhæmmende
  • Hygiejnisk

Nem vedligeholdelse og rengøring Cover Styl folierne er supernemme at vedligeholde og rengøre. En hygiejnisk løsning, hvis man fx ønsker et behageligt og levende trælook på badeværelset eller i køkkenet, men ikke ønsker at opsætte et materiale med små sprækker og mulighed for bakteriedannelse.

Program

Prodesign udfører Cover Styl-opgaver for virksomheder og offentlige institutioner og har et omfattende program til bl.a. hoteller, hospitaler, restauranter, kontorer, mfl.

Se farvemuligheder her
Cover Styl før og efter

Certificering

Prodesign A/S er certificeret montør af Cover Styl indretningsfolie.

Garanti

Prodesign giver 10 års produktgaranti for, at Cover Styl beholder sit flotte udseende dag efter dag, blandt andet fordi materialet er UV-resistent og dermed ikke bliver bleget af sollys.

Case: Cover Styl til døre mm.

Prodesign har netop afsluttet en renoveringsopgave med 100 døre, som trængte til en ny og mere neutral farve. Det var ikke en løsning at afmontere dørene og køre dem til en maler, da dørene ikke kunne undværes i flere dage. At male dørene var for tidskrævende, og ville genere den daglige arbejdsgang på stedet. Noget andet var holdbarheden på maling, som ingen ville garantere for. Prodesign monterede 100 døre på begge sider på under 5 dage, uden gener for kunden og til en pris, der var billigere end andre alternativer.

Se mere på www.prodesign.dk, tlf. 43 430 435, E-mail: brian@prodesign.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår