Containerløsning til den rigtige pris

Dato: 22 Apr 2021

JH Container er en servicevirksomhed, der tilbyder levering af materialer, bortskaffelse af affald, jord og udlejning af containere og diverse kran- og grab opgaver.

Økonomi

Byggepladserne har store udfordringer med at få afhentet affald, samt få materiale til tiden. Dette betyder for rigtig mange entreprenører ekstra uforudsete omkostninger.
Mange entreprenører har tidligere valgt den billigste container leverandør, som ikke har leveret til tiden. Dette har betydet at den billige løsning, blev den dyreste, da arbejdet har måtte standse i 1 dag eller 2, som så har givet ekstra arbejde eller overarbejde. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning.

Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning

Kvalitet og pris

Hos JH Container bliver der gjort en stor dyd ud af at en løsning i fællesskab med kunden, således at Entreprenøren ikke får ekstra omkostninger. Aftalerne handler sikre leverancer og affaldstømning til tiden. Der er altid konkurrencedygtige og fair priser, som hænger sammen med kundens kvalitetskrav og ønsker.

Miljøet

Det er selvfølgelig relevant at vide, at hos JH Container altid sørger for at bortskaffe eventuelt farligt affald på forsvarlig vis. Alle skal være på kloden, og vi skal gøre det bedste for at skåne miljøet så meget som muligt gennem vores høje niveau af miljørigtig affaldshåndtering. Dette afspejler sig i deres miljøpolitik, der er omdrejningspunkt for, hvordan de arbejder.

  • Miljømålsætning hos JH Container:
  • Overholde myndighedskrav og lovgivning på miljøområdet
  • Uddanne medarbejdere indenfor miljøområdet
  • Altid holde vores procedurer, processer, instruktioner og rutiner løbende opdateret
  • Intensivere miljøindsatsen og reducere ressourceforbruget

Inddragelse af miljøspørgsmål ved større investeringer

JH Container hjælper deres kunder med at sikre miljøet for de fremtidige generationer – dine og mine børn, ved at håndtere affaldet i dit byggeprojekt korrekt. Det hele starter med at leje en typespecifik container hos dem. så affaldet bliver behandle korrektt. Det er ikke forkert at sige, at vi tror på at miljørigtig håndtering af affald er et af vores store nøgleord.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår