Constructor Danmark A/S: Ny i ProductInformation.dk

Dato: 25 Feb 2010

Constructor er den førende leverandør i Danmark af løsninger til lager, arkiv og opbevaring. Vi har skabt vores position på relationer, vores bidrag og ideer, løsninger og resultater. Vi beskæftiger os med ALLE: små forespørgsler – store projekter. Med udgangspunkt i netop dine behov og ønsker udarbejder vi tilbud med produkter der overholder gældende normer og kvalitetsstandarder.

Se firmaprofil og produkter her Constructor er den førende leverandør i Danmark af løsninger til lager, arkiv og opbevaring. Vi har skabt vores position på relationer, vores bidrag og ideer, løsninger og resultater. Vi beskæftiger os med ALLE: små forespørgsler – store projekter. Med udgangspunkt i netop dine behov og ønsker udarbejder vi tilbud med produkter der overholder gældende normer og kvalitetsstandarder.

Constructor indgår i den europæiske koncern Constructor Group, der har 20 salgsselskaber og 6 fabrikker rundt om i Europa.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår