Constructor Danmark A/S:

Annonce – Dato 19 maj 2010

Constructor er stolte af at præsentere den nye biblioteksreol Sysco®. Sysco® biblioteksreol er en stationær reol med stor fleksibilitet med hensyn til dimensioner og finish.

På www.constructor.dk kan du læse mere om vore biblioteksreoler Sysco® og Media 100/300. Ny biblioteksreol fra Constructor Danmark
Constructor er stolte af at præsentere den nye biblioteksreol Sysco®. Sysco® biblioteksreol er en stationær reol med stor fleksibilitet med hensyn til dimensioner og finish. Denne fleksibilitet gør det muligt for dig at vælge den bedste løsning til ethvert lokale eller anvendelse. Vore reoler har et tiltalende og fleksibelt design og de er meget holdbare – faktorer der garanterer et højt niveau af bæredygtighed.

Et behageligt og effektivt sted!
”Et bibliotek er et dynamisk miljø. Det skal afspejle frihed til afslapning og til at møde mennesker, med mulighed for at gøre nye opdagelser og fremme personlig udvikling. Et bibliotek bør være et inspirerende miljø, der samtidig udstråler en fredelig atmosfære. Det skal være et behageligt sted, hvor man bevæger sig frit, velvidende at den information man søger, nemt kan findes. Bibliotekssystemer til bogopbevaring udgør en vigtig brik, når denne dynamik skabes”, fortæller salgschef Martin Boelskov hos Constructor.

”Ofte er studie- og læseområder samt opbevaringsfaciliteter anbragt i samme rum. Det er vigtigt at folk er i stand til at læse og studere i fredelige omgivelser, og her spiller akustikken en væsentlig rolle. Constructor’s biblioteksreoler kan udstyres med støjdæmpende frontpaneler. Således bidrager reolen til at skabe en bedre akustik i rummet – en virkelig vigtig faktor! Samme tænkemåde ligger bag designet af tilbehøret. Klapperne på magasinhylderne er f.eks. udstyret med endestop, der betyder at de kan lukkes stort set lydløst. Vi tilbyder ligeledes et bredt udvalgt af tilbehør, der gør det nemt at organisere opbevaringen”, uddyber Martin Boelskov. Space for inspiration
Design bestemmer i store træk atmosfæren i biblioteket. Den nye biblioteksreol fra Constructor leveres med glas-, stål- eller træfronter, i farver og layout der matcher bibliotekets indre miljø. Vælg f.eks. en grafisk løsning i form af et logo, der flot afspejler bibliotekets egen identitet, fremhæver visse aktiviteter eller fortæller bygningens historie.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår