Concreo® betonpaneler

Dato: 6 Apr 2021

Concreo® er et tykt og fast panel, der har fået en pletbestandig overfladebehandling. Panelet er fremstillet af naturfibre (cellulose + gips) og bindemiddel, har en betonlignende overflade og er gennemfarvet betongrå.

betonlignende overflade og er gennemfarvet betongrå

Anvendelse

Panelet anvendes til fremstilling af møbler og komponenter til møbler samt til brug i omgivelser med høj fugtighed. Ideel til indretning, vægbeklædning, belysningselementer, moderne og innovative scenografier, lofter, designobjekter og mange andre nye applikationer

Bearbejdning

Det er nemt at bearbejde Concreo® med de samme teknikker og værktøjer, der anvendes til træ. Lineære eller cirkulære snit lader sig nemt og perfekt udskære, såvel kvadratisk som uregelmæssigt.

Mål

300 x 125 cm, tykkelse 17 mm. Andre mål pr. forespørgsel.

Se en video her:

Conclad - (næsten) ægte betonvægge

Italienske betonlignende paneler til vægbeklædning Conclad panelerne fremstilles af træfibre, gips og bindemiddel, har en betonlignende overflade og er gennemfarvet betongrå.

Bearbejdning

Store vægbeklædninger i standardtykkelserne 11,5 og 17 mm lader sig let fremstille med almindelige snedkerværktøjer.

Mål

300 x 125 cm. Andre mål pr. forespørgsel

Farver

Conclad fås i to forskellige farver, natural grey and rude grey 3.

Conclad - Pret-à-Porter vægpaneler

Med Conclad Pret-A-Porter kollektionen har man mulighed for let at kunne efterligne betonforskallinger.

Mål

Pret-a-Porter pladerne fås i fem forskellige fixmål: 60 x 60, 120 x 120, 60 x 120, 130 x 240 og 120 x 295 cm, alle med affasede kanter. Pladerne har samme størrelse som originale forskallingsplader, inklusive de typiske ankerpunkter. Store vægbeklædninger i standardtykkelserne 11,5 og 17 mm lader sig let fremstille med almindelige snedkerværktøjer. Det er også muligt at få specialfremstillede dele i andre tykkelser og farver eller helt at undlade ankerpunkterne.

Store vægbeklædninger i standardtykkelserne

Firmaprofil

INTER-Wood er en ny virksomhed indenfor træbranchen, der har specialiseret sig i forhandling af materialer til butiks- og hotelindretning, messe- og møbelbyg samt gulvbelægninger. Målsætningen er løbende at tilføre sortimentet nye spændende produktidéer, således at udvalget aldrig bliver ensformigt, men altid vil være opdateret og top aktuelt. Temaet vil overordnet være fremtidens design, der skabes af nutidens materialer. Produktudbuddet er sammensat på baggrund af mere end 28 års erfaring med branchen.

baggrund af mere end 28 års erfaring med branchen

Yderligere information: www.interwood.dk, tlf. 29 38 07 45.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår