CO2 venlig armering

Dato: 8 okt 2019

Armeringsnet, Coils, Klip&Buk, armeringsstænger, Sekantpæle – og armeringstilbehør. Find det hele i det nye produktkatalog fra Celsa Steel Service, der også giver overblik over dine CO2 besparelser ved brug af klimavenlig armering.

Få produktkataloget her.

Celsa armering med intelligent ordring

Bestil armering med Intelligent ordring

Al armering fra Celsa Steel Service kan med fordel bestilles med intelligent ordring i QR, Celsas webbaserede program, udviklet til entreprenører og betonfabrikker. Med QR opnås optimalt flow i bestillingen, en hurtigere ordreproces, minimering af fejlmuligheder samt live-opdateret dokumentation - og dermed fuldt overblik.

Tilbehør der optimerer projektet

Valg af det rette armeringstilbehør optimerer arbejdsgange og skaber økonomiske besparelser i projektet. Et godt eksempel på det, er de såkaldte Speedies, der forbedrer arbejdsgangen og minimerer arbejdstiden markant.

Find flere tidsbesparende løsninger i kataloget her.

EPD-deklareret armering med CO2 besparelser

Med armering fra Celsa Steel Service får du klimavenlig armering, der sparer 52% CO2 set i forhold til LCA Byg´s branchestandard, som de fleste rådgiverne refererer til. Armeringen bliver produceret med de nyeste klimavenlige produktionsteknologier, der gør metalskrot til førsteklasses EPD-deklareret armeringsstål.

Læs mere her.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår