Clusius College i Alkmaar

Nybygning af Clusius College i Alkmaar i flere etager med en bruttoareal på 5.400 m2. Selve byggeriet er påbegyndt i september 2013 og afsluttet i november 2015. Arkitekten er INBO Architecten Amsterdam og Bouwgroep Dijkstra Draisma blev valgt som entreprenør. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

OnLevel Nordic

Oplev en indvendig atmosfære udenfor - dette er målet med Clusius College-bygningen i Alkmaar. Der er et stort centralt rum med et galleri i hjertet af den grønne skole, der ligner et drivhus.

Forskellige materialer er blevet brugt til denne usædvanlige og flerfasede bygning, såsom højdepunkterne i den nye bygning og baldakinerne der er plantet med grønt. Taget er opbygget i tre sektioner, udfyldt med glasplader og indesluttet af aluminiumsprofiler.

Bygningernes facader består af naturfarvede beklædningsplader og aluminiumrammer. De store klasseværelser er beliggende omkring atriumet.

Dette ambitiøse projekt er også bæredygtigt og har en genvex kilde til varme/køle, et energitag og solpaneler. Som glasværnsystem har man anvendt OnLevel’s TL-3011 profil til projektet.


Relaterede projekter

ARTILLERIHUSET

ARTILLERIHUSET

Nybygning | København | 75 Mio.kr

Nybygning af kollegier/ungdomsboliger svarende til 1 bygninger i København me...


BIRKETINGET

BIRKETINGET

Ombygning | København | 250 mio.kr

Ombygning af kollegier/ungdomsboliger i København med 350 lejligheder på 6 et...


Blækhus Frederiksberg

Blækhus Frederiksberg

Ombygning | Frederiksberg | 60 mio.kr

Ombygning af kollegier/ungdomsboliger i Frederiksberg med 188 lejligheder på ...


Blomstergården

Blomstergården

Nybygning | Næstved | 50 Mio.kr

Nybygning af kollegier/ungdomsboliger i Næstved med 52 lejligheder på 3 etage...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår