Classic Car House i Lyngby

Annonce – Dato 25 maj 2023

Classic Car House i Lyngby Midlertidig, mobil varmecentral leveret af Mobilvarme.nu.

Mobil varmecentral leveret af Mobilvarme.nu

Mobilvarme.nu har leveret en mobil varmecentral på 680 kW til EK-entreprise i forbindelse med opførelsen af det kommende K.W Bruun & Co “Classic Car House”-byggeri i Lyngby. Byggeriet fordeler sig over 15.000 m² og har et budget på 3000 millioner danske kroner.

Forskellige opvarmningsformer

Denne byggesag har været i gang siden 2021. Der er flere forskellige bygninger på adressen med forskellige opvarmningsformer som gulvvarme, kalorifere anlæg og radiatorer.

Opgaven

Mobilvarme.nu har forsynet og forsyner stadig i dag primærsiden af varmecentralen. Vi har ad flere omgange været behjælpelige med at trække midlertidige slanger til kalorifere og radiatoranlæg. Vi har også haft leveret kalorifere til opvarmning og udtørring af bygningerne. Der har været et stort behov for omlægning af div. rør og kaloriferer i løbet af byggeprocessen. Her har vi kunne udføre denne opgave hurtigt, for at de øvrige håndværkere ikke skulle gå i stå.

Stor tilfredshed med Mobilvarme.nu

Stor tilfredshed med Mobilvarme.nu

Byggeleder Kenneth, der har stået for den daglige drift på byggepladsen, udtaler: ”Vi har været meget tilfreds med Mobilvarme.nu, som Poul Hedegaard Koch dagligt varetager. I kraft af at Poul Hedegaard Koch også har et VVS-firma, så har vi været meget trygge ved at lade ham stå for div. midlertidige røromlægninger og varmeløsninger.

Yderligere information: mobilvarme.nu, tlf. 40 388 389.