Involverede firmaer

Rockpanel

Biografbygningen er udviklet i samklang med det aktuelle tema i byens centrum. Samtidig er hensigten også, at multiplex-bygningen og de tilknyttede områder skal skille sig ud fra det generelle offentlige gaderum. Elevationer på bygningens for- og bagside er primært beklædt med Rockpanel Colours facademateriale i mørk og lys bronze, lysebrun og gråhvid. Monteringer af Rockpanel Chameleon blev kombineret i facadeudtrykket, og de farverige plader blev også installeret på bygningens østlige side, som vender ind mod byen. “Farven på Rockpanel Chameleon ændrer sig afhængigt af synsvinklen og giver en meget levende og interessant effekt”. 

Foran bygningen har Corstorphine + Wright Architects designet en bølgeformet baldakin. Dette muntre indslag giver kontrast til den lineære facade og leder tankerne hen på Googie-arkitekturen, der var typisk i mange amerikanske drive-in biografer i 1950’erne og 60’erne. 

Multiplex-bygningen er også tildelt BREEAM-klassificeringen ‘Excellent’ og Rockpanel produkterne bidrog til denne flotte klassificering. Alle 16 certificerede konstruktionselementer med Rockpanel Durable og Durable ProtectPlus facadeplader har modtaget den højest mulige Green Guide-rating A+. Desuden var Rockpanel også den første facadebeklædningsproducent til at modtage et certifikat fra BRE i overensstemmelse med EN 15804. 

 

Produktkoblinger

ROCKPANEL COLOURS FACADEBEKLÆDNING

Biografbygningen er udviklet i samklang med det aktuelle tema i byens centrum. Samtidig er hensigten også ...


Relaterede projekter

Nordisk Film Biografer City2

Sillebroen

Sillebroen

Tilbygning | Frederikssund | 25 Mio.Kr

Tilbygning af biograf i Frederikssund på 2 etager . Selve byggeriet er påbegy...


Udvidelse af Waves

Udvidelse af Waves

Nybygning | Greve | 65 Mio.kr

Nybygning af biograf i Greve. Selve byggeriet er påbegyndt i august 2016 me...