CC Gulve leverer komplette gulvløsninger med tavlerammer til teknikrum

Dato: 11 mar 2020

CC Gulve har specialiseret sig i komplette gulvløsninger til tekniktunge rum, såsom f.eks. tavlerum, SRO-rum, serverrum kompressorstationer, kV-stationer m.v. Fælles for dem er, at der skal føres større mængder af installationer under gulv, og ofte er der i rummet planlagt tavler/anlæg, som skal stå på egne rammer pga. høj vægt og mulighed for at føre kabler op uden at skulle tage hensyn til gulvfliser.

uden at skulle tage hensyn til gulvfliser

For at sikre, at gulvet lever op til de krav, der måtte stilles i forhold til styrke/belastningskapacitet, brand, gulvhøjde, og fleksibilitet og plads til føring af kabler, er dette fokuspunkter, som vi indledningsvis drøfter med kunden eller rådgiveren. Herefter kan vi fastlægge gulvkonstruktion og dermed skræddersy den til det konkrete projekt.

uden at skulle tage hensyn til gulvfliser

Rammer til tavler kan med fordel bygges ind i teknikgulvet

Tavlerammer kan med fordel indbygges i installationsgulvet således, at det er en del af gulvet. Ved at anvende samme gulvsystem, men i kraftigere kvaliteter, kan gulv og rammer bygges sammen til én sammenboltet konstruktion, hvilket giver flere fordele: Én entreprenør står for hele konstruktionen – der er sikkerhed for at gulv og rammer passer sammen, og der kan let udføres rammer i gulv, som først senere skal ibrugtages. Her indbygges et indvendigt profil i rammen, hvor gulvplader som øvrigt gulv tilpasses og ilægges.

Rammerne produceres nøjagtigt på mål efter tavlernes sokkelmål og inddelinger og opbygges af særligt kraftige støtteben med ekstra store hoveder (120 x 120 mm), hvorpå der fastboltes C-profiler i dim. 84/40/84/1,7 mm.

gulvplader som øvrigt gulv tilpasses og ilæggesRammerne produceres nøjagtigt på mål

Fleksibilitet og fremtidssikring er nøgleord

En anden fordel ved at sammenkoble gulv og rammer i samme gulvsystem er, at man senere nemt kan ændre rammeareal til gulvareal og også indbygge flere rammer i gulvet på et senere tidspunkt, hvis der skulle blive behov for det.

Alt i tilbehør til installationsgulvet

Er der behov for indblæsning af luft/ventilation, tilbyder CC Gulve forskellige risteløsninger – fra den klassiske elefantrist til de mere avancerede ventilationsfliser, type Ventec, der kan leveres med belægning som øvrige EDB-fliser og et hulmønster med enten 15, 24 eller 38% luft. Fliserne kan bestilles med påmonteret mængdereguleringsspjæld på bagsiden.

Herudover tilbyder vi naturligvis også ramper, trin, skot, el-bokse, udtag m.v. Med mange års erfaring i både praktisk udførelse og rådgivning står vi parat til at guide jer til den løsning, der er rigtig til lige netop jeres projekt.

Link til produkterne:

Link til Ligna.

Link til Nortec.

Link til Ventec.

Se mere om os på www.ccgulve.dk/installationsgulve

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår