Carporte og terrasser til hele Danmark

Annonce – Dato 15 nov 2018

Høje terrasser

Stålcarporten.dk ’s høje Dolle terrasser passer perfekt til murermestervillaen med høj kælder eller til funkisvillaen på en skrånende grund. Terrassens bærende konstruktion er justerbar og passer til alle grunde. Terrassen kan også bruges som balkon, carport og rum til opbevaring. Terrassen leveres som galvaniseret eller sortmalet (pulverlakeret i RAL 9005), den varmgalvaniserede udgave lever op til ISO standard: DS/EN ISO 1461:2009. Som standard leveres terrassen med trykimprægneret træ eller med hårdttræstyperne ipe, jotoba, bankirai og cumaru. Ønskes der en vedligeholdelsesfri løsning, kan terrassen leveres med en kompositbelægning. Dolle terrassen leveres med eller uden gelænder i enten glas eller stål eller med en af firmaets mange terrasseoverdækninger.

Lave terrasser

Stålcarporten.dks lave Dolle terrasser passer til de fleste villaer, som det typiske parcel- eller typehus i ét plan på en klassisk, ikke skrånende grund. Leveres som galvaniseret eller sortmalet, i samme udførelse som de høje terrasser.

Cube

Funkiscarporten Cube i galvaniseret og pulverlakeret stål, er topmodellen indenfor Stålcarporten.dk´s carporte. Det moderne, kubistiske design og den massive konstruktion giver denne carport et udtryk i en klasse for sig. Cube leveres både i enkelt- og dobbeltudgave, med og uden skur.

Curve

Den stilrene carport Curve med buet tag er med sit klassiske design en af firmaets mest populære carporte, der passer fint til omgivelser og arkitektur alle steder. Curve leveres i både enkelt- og dobbeltudgave, med og uden skur og beklædning på siderne.

Rise

Denne klassiske carport med saddeltag er med sit klassiske, spidse design og karakteriske look et sikkert valg, især til huse med samme udtryk. Rise fremstilles både i enkelt- og dobbeltudgave, med og uden skur og beklædning på siderne.

Straight

Den traditionelle carport Straight har med sit enkle design en arkitektonisk lethed, der passer fint til de fleste omgivelser. Straight leveres både i en enkelt og en dobbelt udgave, med og uden skur og beklædning på siderne.

Mount

Alle Stålcarporten.dks designs kan også fås i en Mount-udgave, hvor carporten monteres på husmuren, eller direkte på udhænget. En mindre pladskrævende løsning, som også har den fordel at den kan placeres, så man kan komme tørskoet fra bilen ind i huset.

Leverer desuden:

Cykelskure, overdækninger til indkøbsvogne og kundevogne, redskabs¬skure, altaner, balkoner, terrasser, trapper, gelændere, og hegn.

Yderligere information: www.stålcarporten.dk, tlf. 69 88 49 00.