Carl Stahl løftegrej og kraner

Dato: 1 Feb 2018

Én leverandør til alle former for løfteudstyr

Carl Stahl løftegrej og kraner

Carl Stahl løftegrej og kraner

Én leverandør til alle former for løfteudstyr

Som specialister indenfor løftegrej, kraner og faldsikringsudstyr kan Carl Stahl A/S rådgive i valget af det rigtige udstyr for komplicerede løft, og deres tekniske afdeling hjælper gerne med at udføre de tekniske beregninger, således man opnår en optimal og sikker løsning. Carl Stahl har fremstillet et hav af specialløsninger, og har således udviklet stor ekspertise inden for dette område igennem årene.

Certificering

Carl Stahl er ISO 9001-, 14001- samt OHSAS 18001-certificeret i henhold til gældende internationale standarder, hvilket forpligter til konstant at måle på egen performance, for således at udvikle og forbedre virksomheden - både i forhold til kundernes behov, de ansattes trivsel samt det omgivende miljø.

Servicekoncepter og kontrol af løfteudstyr

Carl Stahl tilbyder også en bred vifte af serviceydelser. Deres flåde af mobile servicemontører dækker hele landet og udfører kontrol samt test af alle former for løftemateriel i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelser og anvisninger. Man har også mulighed for at indgå en serviceaftale, som kan skræddersyes helt efter den enkeltes behov. Med en serviceaftale sikrer man sit løfteudstyr en større effektivitet, en længere levetid samt at det overholder de gældende lovkrav.

Firmaprofil

Hos Carl Stahl A/S er man sikker på at kunne finde det helt rigtige løfteudstyr hos den samme leverandør, både i ind- og udland. Carl Stahl A/S er det danske datterselskab af Carl Stahl Tyskland, som på nuværende tidspunkt har 60 datterselskaber fordelt over hele verden. Carl Stahls sortiment af løfteudstyr dækker over 12.000 varenumre og omfatter både kraner, kædegrej, stålwire- og wireteknik, faldsikring, løfte- og surringsstropper, taljer og meget mere.

Yderligere information: www.carlstahl.dk, tlf. 76 24 02 34 eller mail: info@carlstahl.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN