Cama Oto Air stolelift forbedrer mobiliteten i hjemmet

Annonce – Dato 14 sep 2021

Denne stolelift forbedrer mobiliteten i hjemmet, den er designet til at passe ind i de fleste hjem og er udstyret med det nyeste tekniske udstyr. Det betyder, at sammen med fordele som sikkerhed, pålidelighed og stor komfort er det også muligt at tilpasse liften, så den bliver en del af omgivelserne. Betrækket på stolesæde og ryglæn fås i flere farver og materialer.

Cama, stolelift

Siddekomfort og bekvem parkering

Sædet kan trækkes ud for bedre siddekomfort under kørsel. Og når liften ikke er i brug, kan fodstøtte og armlæn foldes sammen, så liften bliver kompakt nok til at skabe plads til andre brugere på trappen. Som alternativ kan liften også monteres med en skinne med et lille sving for enden af trappen, som parkerer liften ved siden af trappen og derved efterlader indgangen til trappen helt åben.

Løftekapacitet

125 kg.

Drivkraft

Systemet stopper og starter blødt, og hastigheden tilpasses automatisk ved skarpe sving, hvilket giver brugeren den bedst mulige følelse af sikkerhed og komfort. Stoleliften er desuden forsynet med et 24 volt batteri til stolens drift, hvilket har den fordel, at liften også kan bruges ved strømafbrydelser. Alle stolens batterier oplades naturligvis automatisk, og anlægget kræver kun en stikkontakt.

Cama, trappelift

Opbygning

Skinnen er opbygget i standardmoduler og kan i vid udstrækning genbruges. Både skinne og stol kan monteres i højre og venstre side, hvilket gør det lettere at genbruge liften.

Modul Air har selvfølgelig de samme fremragende specifikationer som Air liften.

Find yderligere information om trappelifte her, tlf. 98 43 01 22.

Mere om produktet Platformslift til svingtrappe

Platformslift til svingtrappe

Platformslift - Trappe med sving

LIFTEN TIL TRAPPER MED SVING ELLER REPOS

LIFTEN TIL TRAPPER MED SVING ELLER REPOS

Leveres som fuldautomatisk lift

Læs mere