Byg med mindre kemi – med prisvindende klimaneutrale køkkener

Annonce – Dato 26 jan 2023

De CO2-neutrale Häcker-køkkener fra Køkkencentret CPH gør det muligt.

Byg med mindre kemi – med prisvindende klimaneutrale køkkener

De voksende krav til klimavenligt byggeri og kundernes forventning om et sundt indeklima, der er fri for kemi, går ikke altid hånd i hånd med det at installere et nyt køkken. Men med de CO₂-neutrale Häcker-køkkener fra Køkkencentret CPH er det muligt at bygge køkkener, der lever op til både byggebranchens og kundernes skrappe krav.

Køkkener med mindre kemi

Køkkener fra Häcker er lavet med vandbaserede lakker og indeholder kun halvt så meget formaldehyd som almindelige køkkener. Formaldehyd er en ubundet, flygtig organisk forbindelse, som bruges i almindeligt anvendte bindemidler ved produktion af træmaterialer. Koncentrationer af formaldehyd i luften over en bestemt grænseværdi er sundhedsskadeligt for mennesker og påvirker indeklimaet negativt.

”Ved omhyggeligt valg af træmaterialer og leverandører holder Häcker-køkkenerne sig langt under grænseværdierne for kemisk udledning fra træmaterialer. Med andre ord får du med et køkken fra Häcker de bedste forudsætninger for ren luft i boligen og et godt indeklima”, fortæller direktør for Køkkencentret CPH, Lea Terp Nielsen.

CO₂-neutrale Häcker-køkkener fra Køkkencentret CPH

Klimaneutrale køkkener

Køkkener fra Häcker er perfekt til den klimabevidste kunde af flere grunde:

  • Produktionen af køkkenerne er helt klimaneutral.
  • Häcker bruger miljøvenligt materiale til at sikre køkkenerne under transporten.
  • Køkkenerne indeholder meget færre kemiske stoffer, der kan have en negativ effekt på miljøet.

Alle Häcker-køkkener er bæredygtigt produceret. Det er dokumenteret i et CFP-studie (Carbon Footprint Study), udført af instituttet „Focus Zukunft“, som har undersøgt udslippet af drivhusgasser i hele køkkenets livscyklus.

Samtidig anvender vi hos Køkkencentret CPH et bæredygtigt alternativ til skumstofblokke og styropor-plader til transportsikring af vores køkkener. Vi bruger nemlig papirbaseret godstransportsikring i form af robuste sække af papir, som er fyldt med makulerede paprester. På den måde er bæredygtighed tænkt ind i alle aspekter af køkkenets livscyklus.

Køkkener fra Häcker er lavet med vandbaserede lakker

Prisbelønnet for sin høje kvalitet

Det er ikke kun os hos Køkkencentret CPH, der har fået øjnene op for de miljøvenlige Häcker-køkkener. Häcker har nemlig modtaget prisen „Goldenes M“ fra Deutsche Gütegemeinschaft Möbel e.V. (DGM) for sin høje kvalitet og for en forbilledlig sundheds- og miljøbeskyttelse.

Prøvningskriterierne fra DGM omfatter de nuværende kvalitets-, miljø- og emissionsstandarder. De fokuserer især på produkternes holdbarhed, stabilitet og produktionskvalitet. Udslippet af skadelige stoffer og sikkerheden bliver også kontrolleret. Kun møbler, der fuldstændigt opfylder alle krav, får tildelt kvalitetsmærket „Goldenes M“.

Få et køkken ud over det sædvanlige

Hos Køkkencentret CPH finder du et stort udvalg af unikke, bæredygtige køkkener i alverdens farver og design. Der er mange lågemuligheder og farvevalg inden for både RAL- og NCS-farvekortet.

Køkkencenteret CPH er en selvstændig forhandler, som tilbyder produkter og ydelser ud over det normale. Da vi selv driver en tømrer-/snedkerforretning, kan vi også hjælpe med opsætningen af køkkenet.

Vil du gerne vide mere om vores køkkener?

Kontakt os på info@kc-cph.dk eller tlf. 71 96 50 05. Du kan læse mere om vores køkkener her: www.kc-cph.dk.