Brunata kan fremtidssikre din forbrugsdata nemt og ubesværet

Dato: 26 nov 2019

Med udgangspunkt i vores kerneydelser inden for forbrugs- og ejendomsdata tilbyder vi nu et nyt produktsortiment som kan kobles på LoRaWAN netværket.  

Som en del af vores nye slogan ”Luk fremtiden ind”, kan vores nye LoRaWAN netværk i samarbejde med vores nye innovative produkter løfte din ejendom ind i fremtiden og dermed åbne op for helt nye kombinationer af data og langt bedre muligheder for at tænke i ressource-besparelser, miljø og daglig funktionalitet.

Målbare fordele

Det betyder, at Brunata kan tilbyde dig et totalt overblik over ejendommens forbrug og tilstand med mindst muligt besvær og tidsforbrug for alle. Derudover vil brugere/beboere også kunne opleve langt bedre overblik med mulighed for besparelser og bedre indeklima. Vores nye innovative produkter vil ligeledes sørge for, at din ejendom også lever op til EU-direktivet, der dikterer, at man fra 2027 skal kunne fjernaflæse vand og varme.  

vandmåleren har til formål at måle vandbrugetvarme kan aflæses via radiator

Vand

Vandmåleren har til formål at måle vandbruget i en ejendom og dermed sikre en fair fordeling af beboernes individuelle forbrug. Med Brunatas vandmålere er det også muligt at følge forbruget online, både som administrator og beboer. Dette kan medvirke til at nedbringe beboernes forbrug og samtidig opretholde et godt indeklima.

Varme

Varme kan aflæses via radiator- eller energimåleren, og anvendes til at sikre en fair fordeling af beboernes individuelle forbrug. Du kan bl.a. også følge forbruget online og få gode råd og sparetips til, hvordan man kan nedbringe forbruget. 

Få indblik i en ejendoms tilstandRøgalarmens fornemmeste formål er at advare og sikre

Indeklima

Få indblik i en ejendoms tilstand ved bl.a. at synliggøre indeklimaet. Dette kan hjælpe med at opdage fugtdannelser og andre uhensigtsmæssigheder i ejendommen, der typisk opstår som resultat af ubetænksom adfærd. Det kan f.eks. være glemsomhed omkring udluftning eller indendørs tørring af vasketøj.

Røg

Røgalarmens fornemmeste formål er at advare og sikre beboerne i en ejendom. Derudover kan den også sende statusmeddelelser om for lavt batteriniveau eller demontering af røgalarmen. På den måde kan en ejendomsadministrator f.eks. være sikker på, at røgalarmerne er slået til og virker i alle lejlighederne.

Brunata arbejder i den kommende tid på at gøre LoRaWAN-netværket endnu smartere med flere sensorer, der kan betyde store fordele både for ejere, administratorer og den enkelte beboer.

Hvis du gerne vil vide mere, kan du kontakte vores partneransvarlig Heinz Kjestrup på tlf. 5060 7223 eller på mail: hkj@brunata.com

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår