Brugervenlig hjertestarter

Dato: 6 Aug 2015

En hjertestarter, alle kan bruge, kan redde liv ved hjertestop

Brugervenlig hjertestarter

Brugervenlig hjertestarter

En hjertestarter, alle kan bruge, kan redde liv ved hjertestop

Ingen ved hvor, hvornår eller hvem et hjertestop rammer. Livet kan ændre sig på ganske få minutter og det kan også reddes på ganske få minutter. Bliver der benyttet en hjertestarter inden for de første 4 minutter, minimerer man risikoen for mén efter et hjertestop.

SAVER ONE hjertestarteren, der forhandles af Heart to Beat, en afdeling af Nordisk Brandsikring ApS, er så enkel at anvende, at alle kan bruge den. SAVER ONE guider redderen gennem redningsaktionen, og den kan ikke bruges forkert.

Når ambulancen ankommer, vil de tage hjertestarteren med, og den kan nemt udlæses via USB eller hukommelseskort. Derved kan de professionelle redningsarbejdere sikre at der følges op på den behandling, som er startet og se hjertediagrammer til den fortsatte behandling.

SAVER ONE benytter ikke almindelige håndkøbsbatterier, men et batteri som er specielt udviklet til hjertestarteren. Netop isat kan batteriet give mere end 200 stød!

Tilsyn og vedligeholdelse af hjertestarteren udføres kun af certificerede serviceteknikere, der tester og indsætter batteriet og gennemgår apparatet med firmaets opdaterede software.

 

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår