Broen A/S: Nye strengreguleringsventiler fra BROEN

Dato: 21 Dec 2006

BROEN introducerer nu en serie strengreguleringsventiler, der kombinerer strengregulering, afspærring og udtag for flowmåling.

Broen A/S: Nye strengreguleringsventiler fra BROEN BROEN introducerer nu en serie strengreguleringsventiler, der kombinerer strengregulering, afspærring og udtag for flowmåling. Den ny serie ventiler hedder BALLOREX® VENTURI, som fås i et komplet program fra DN 15 til DN 300. Alle ventiler fås i en version FODRV med måleudtag og en version DRV uden måleudtag. Desuden fås ventilerne med mange forskellige tilslutningsmuligheder. BALLOREX VENTURI er statiske strengreguleringsventiler, hvor flowmålingen sker ved at måle trykfaldet over en fast venturiformet blænde. Denne konstruktion giver en konstant målepræcision på +/- 3% ved alle åbningsgrader. Da vandgennemstrømningen kan aflæses direkte på et BROEN flowmeter imens ventilerne indstilles, er det hurtigere og nemmere at indregulere med BALLOREX® VENTURI end med andre strengreguleringsventiler. Udformningen betyder desuden at der kun er et beskedent trykfald over ventilen og at målingen er upåvir-ket af rørføringen før og efter ventilen. Det betyder, at der kun kræves lille plads i installationen til strengreguleringsventilerne.

Betjeningen af BALLOREX® VENTURI er også lettere, end man er vant til. Indstillingen er let at aflæse på afstand, og man kan umiddel-bart se på håndtagets stilling, om ventilen er afspærret eller åben. Indstillingen ændres ikke, når en rørstreng har været afspærret med ventilen.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår