Brandtætninger til kabel- og rør-gennemføringer

Annonce – Dato 20 maj 2021

Roxtec, fleksible løsninger til tætning af gennemføringer

En brand kan hurtigt sprede sig via utætte kabel- og rørgennemføringer i vægge og gulve. For at forhindre dette og dermed begrænse skaderne, kan man med fordel bruge Roxtecs fleksible løsninger til tætning af gennemføringer.

GENNEMFØRING AF KABLER OG RØR I BRANDSKEL

Roxtec brandtætninger forhindrer en brand i at sprede sig, og er testet efter internationale standarder. Installationen kræver ikke certificeret personel, da selve tætningen bærer certifikatet. Tætningerne beskytter også mod gas, støv og gnavere, uden at svække konstruktionen. Gennemføringerne kan udformes efter kundespecificerede krav,
men vi tilbyder som standard et bredt udvalg af forskellige løsningstyper og dimensioner.

DOKUMENTEREDE EGENSKABER

Roxtec har eget testcenter og erfarne test- og certificerings eksperter, som udfører brandtest i hht. gældende lovgivning. Disse tests foretages også i forbindelse med videreudvikling af vores produkter, eller når vores kunder har specifikke krav i et større projektforløb. Derfor kan vi tilbyde effektive løsninger, som lever op til selv de skrappeste krav på området.

MULIGHEDERNE ER MANGE

Vi leverer tætninger til de fleste applikationer, enten som standard eller designet specifikt til opgaven, så kontakt os for en dialog om dine udfordringer.

Kontakt vores Infrastructure & Industry-team, tlf. 49 18 47 47.

Roxtec, tætninger leveres til de fleste applikationerRoxtec, brandtætninger til kabel- og rørgennemføringer

KORT OM ROXTEC

Svenske Roxtec Group er verdens førende leverandør af modulbaserede kabel- og rørtætninger. Virksomheden blev grundlagt i 1990 af Mikael Blomqvist, og er i dag repræsenteret på mere end 80 markeder.

For mere info: Historien om Roxtec | Roxtec Danmark

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår