Brandsikring af trapezpladetage

Annonce – Dato 5 okt 2017

Promats kalciumsilikatplader opgraderer brandsikkerheden

Brandsikring af trapezpladetage

Brandsikring af trapezpladetage

Promats kalciumsilikatplader opgraderer brandsikkerheden

Mange produktions- og lagerhaller er i dag i en alder, hvor de finder nye ejere, eller hvor de bare er nået til et tidspunkt, hvor de opgraderes for fortsat at kunne anvendes. Typisk er der tale om betonkonstruktioner opført fra 1970’erne og fremefter, som nu skal bringes op til dagens standard, også med hensyn til brandsikkerhed.

En udfordring i denne sammenhæng er ofte, at det oprindelige projekteringsmateriale er bortkommet eller ufuldstændigt. Og det i et omfang som ikke tillader nogen beregning af konstruktionens oprindelige brandklasse, endsige hvordan den ville blive klassificeret efter gældende regler i 2017.

Promat introducerer derfor nu kalciumsilikatpladen PROMATECT®-100 til opgradering af eksisterende ståltrapeztage til REI30-120 minutter. Der er tale om en ny applikation for pladetypens vedkommende, men med de oprindelige anvendelsesområder – væg- og etageadskillelse – har det været en nærliggende mulighed at teste pladen i netop denne sammenhæng.

PROMATECT®-100 er en kalciumsilikatplade med tilslag af gipsbaserede materialer, og præsterer derfor i brandsammenhæng en usædvanlig høj modstandsevne mod temperaturstigninger. Som beklædning af ståltrapeztage monteres pladen i to lag med forskudte samlinger, og fastgøres med skruer direkte i selve trapezpladen.

Brandsikkerhed er ikke et område, der bør tages let på. Derfor tester Promat altid i henhold til nyeste standard, og PROMATECT®-100 er ingen undtagelse i denne sammenhæng. For REI konstruktioner fra 30 til 120 minutter er pladen testet i henhold til EN1365-2:2014 og klassificeret iht. EN13501-2:2016.

Se mere på www.promat.nu

Kontaktinformation: info@promat.nu

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår