Brandsikring af fredede og bevaringsværdige bygninger

Dato: 5 nov 2019

Fire Eater har udviklet en lang række specialprodukter, der gør deres anlæg særligt velegnede til bevaringsværdige og fredede bygninger. Brandsikringen kan således foretages så diskret, at det hverken forstyrrer oplevelsen af rummet eller strider mod stedets arkitektur og egenart.

Skjulte dyser

Takket være INERGEN®’s evne til at trænge ind og slukke ild næsten overalt kan anlæggets dyser placeres med stor fleksibilitet. Dyserne kan skjules under møbler eller andet inventar. Med Fire Eaters INUP-dyser er det endda muligt helt at skjule dyserne i væg eller loft og dække dem med tapet eller maling. INUP-dyserne aktiveres af tryk og kommer derfor først til syne i tilfælde af brand.

skjulte dyser

Dysedæmpere

I tilfælde af brand aktiveres dyserne og sender INERGEN® ud i rummet. På grund af det højre tryk vil personer, der opholder sig i rummet opleve kraftig støj og turbulens. Med Fire Eaters specialudviklede dysedæmpere reduceres turbulensen og dermed dæmpes støjen i forbindelse med aktivering af anlægget.

dysedæømpere

Skjult rørføring

Rørene, der fører INERGEN® frem til de enkelte dyser, kan ofte placeres, så de er helt ude af syne. Rørføringen kan med begrænset indgreb skjules i vægge og paneler, under gulve, over lofter eller i hulrum og udluftningskanaler. I samarbejde med de relevante professionelle faggrupper finder Fire Eater den optimale løsning, der lever op til stedets særlige ønsker og krav.

skjult rørføring

Afsides flaskebank

INERGEN® opbevares i trykflasker, der kan placeres stående eller liggende op til 300 meter væk fra rummet, der skal sikres. Det giver stor fleksibilitet med hensyn til placering af flaskebank. Denne kan skjules i en kælder, på et loftsrum eller i en separat bygning, hvor flaskebanken ikke forstyrrer oplevelsen af den bygning eller det rum, som beskyttes.

afsides flaskebank

Yderligere information: www.fire-eater.com , tlf. 7022 2769.

Referenceprojekter fra Fire Eater A/S

Tine Meierier Jæren; produktion og lager

Tine Meierier Jæren; produktion og lager

Nærbø

Tine Meierier Jæren producerer bl.a. smør, margerine, hvidost m.m.  ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår