Brandmateriel og sikkerhed på byggepladsen

Dato: 15 Dec 2016

Det bedst egnede materiel til de rigtige priser. Se mere ...

Brandmateriel og sikkerhed på byggepladsen

Brandmateriel og sikkerhed på byggepladsen

Brand-Tech leverer det bedst egnede materiel til de rigtige priser

Det er absolut vigtigt, at der er en høj sikkerhed på byggepladser, og derfor må man sikre at man har det helt rigtige sikkerhedsmateriel.

Der er desuden lovmæssige krav og regler vedr. brandsikkerhed og personlig sikkerhed i forbindelse med arbejdet på en byggeplads.

Det er vigtigt at finde frem til det bedst egnede materiel og selvfølgelig også til de rigtige priser. Brand-Tech tilbyder og sammensætter en komplet løsning efter kundens behov af kvalitetsmateriel til de rigtige priser.

Se mere om brand- og sikkerhed

Brandmateriel

Typisk bruges 6 kg pulverslukkere og ofte 5 kg Co-2 slukkere på byggepladserne. Brand-Tech tilbyder godkendte 6 kg pulverslukkere og 5 kg Co-2 slukkere i gode kvaliteter og høje brandklasser til absolut gode priser.

Se alle ildslukkere

Førstehjælps udstyr

Brand-Tech har et stort udvalg af førstehjælpstasker og førstehjælpskasser, løst tilbehør som forbindinger, plastre i lange baner, isposer mm. Ikke mindst sælgerBrand-Tech en HJERTESTARTER der er selvservicerende og har et batterisæt med 3-års drift. Hjertestarteren er brugervenlig og guider brugeren gennem hele processen.

Se mere om produkter til brand- og sikkerhed

Bårer

Brand-Tech tilbyder Armé båren, en letvægtsbåre sammenfoldelig i højde og bredde. Båren vejer kun 6 kg, og er meget enkel at anvende.

Se mere om Armè båren

Øjenskyl

Her er det meget vigtigt at vælge det sikkerhedsmæssigt helt rigtige produkt.
De traditionelle plastik flasker som er besværlige at anvende og med kun meget kort skylletid
bør absolut undgås.

Brand-Tech kan kun anbefale Øjenskyllespray. En øjenskyllespray på 250 ml kan anvendes kontinuerligt i 15 min og kan bruges fra alle vinkler. Denne spray er hermetisk lukket og altid steril.

Se mere om øjenskyllespray

Nærmere informationer: www.brand-tech.dk, tlf. 56 12 99 05

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår