BPI slukker for støjen med helt ny type akustik-skum

Dato: 8 okt 2019

BPI lancerer nu sit bud på fremtidens skum til støjreducering og forbedring af arbejdsmiljøer. PureSound®E er navnet på den nye generation, der efterfølger en af BPI’s hidtidige store succeser af egenproducerede varemærker til industri og anlæg.

slukker for stoejen med helt ny type akustik-skum

Gennem flere år har BPI markedsført en særlig fleksibel, let og brandhæmmende skumtype til støjreducering i produktionsanlæg og kontormiljøer. Da første generation af PureSound® blev udbredt i 2012 – i første omgang på det danske marked – stod man med et produkt med fantastisk lyddæmpende og -absorberende egenskaber. Egenskaber, der hurtigt banede vejen til mange segmenter og områder, hvor det unikke skum kunne indgå. Skummet er således for længst blevet udbredt til andre lande og er blevet en naturlig bestanddel af de fleste klimaanlæg, hvidevarer, elektroniske apparater, industrimaskiner, vægkonstruktioner, paneler og lofter, termisk isolering – ja sågar lyddæmpende materiale til børnehaver og skoler.

Med de gode erfaringer og stærkt knowhow i bagagen har BPI sat turbo på videreudviklingen og kan nu præsentere markedet for et lyddæmpende materiale i form af PureSound®E. Foruden egenskaberne fra sin forgænger udmærker PureSound®E sig nu yderligere ved en langt mere robust skumkvalitet i samme gode brandklasse – om end med en mere miljøvenlig low-emission brandhæmmer og i mange tilfælde også med endnu mere effektfuld lyddæmning. At materialet tilmed giver helt nye muligheder for termoformning, tilføjer blot en ekstra dimension til PureSound®E’s mange anvendelsesmuligheder.

R&D Manager hos BPI, Kasper Kamp Jensen, har siden starten af udviklingen af PureSound®E mærket en stor interesse fra kunder og omgivelser. Produktchefer og sælgere har også været ivrige for at komme ud i markedet med det nye produkt. Dokumentationen er nu på plads, og om resultaterne udtaler Kasper Kamp Jensen:

”PureSound®E har været igennem laboratorietests og produktprøvninger, og det nye skum har fået flotte karakterer hele vejen rundt. Vi kan bl.a. konstatere, at – foruden nogle forbedrede lyddæmpende egenskaber – så er produktet også et glimrende valg til termisk isolering qua sin meget lave varmeledningsevne. Men endnu vigtigere – så er produktets miljøprofil kraftigt styrket, idet PureSound®E er helt fri for CFC/HCFC, TCPP brandhæmmer og formaldehyd samtidig med, at materialespildet kan reduceres væsentligt”.

Referenceprojekter fra Bramming Plast-Industri A/S

Ørnevang afd. 10 og Uglevang afd. 11

Ørnevang afd. 10 og Uglevang afd. 11

Udv.renovering | Allerød | 122 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Allerød med 339 lejligheder på 3 etager . Sel...

Deptford Foundry, London

Deptford Foundry, London

London

Projektnavn: Deptford Foundry, London Forventet afsluttet, årstal: 20...

ÖAMTC-bygning i Wien

ÖAMTC-bygning i Wien

Wien

I slutningen af sidste år blev den nye ÖAMTC-bygning i Wien taget i brug me...

Ultratynde PIR vægkonstruktioner til Hi-Con

Ultratynde PIR vægkonstruktioner til Hi-Con

HJALLERUP

Ho-Con har udvidet deres kontor med en tilbygning. Tilbygningen er konstrue...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår