Bordplader, fliser og glas

Dato: 15 Aug 2019

Hos Badbussen har de mange års erfaring med opsætning af bordplader på badeværelser og i køkkener. Bordplader skal kunne holde i mange år og kunne klare lidt af hvert. Derfor er bordplader i robuste materialer som natursten blevet særligt populære.

Badbussen er specialister i inventar til køkken og badBordplader i natursten

Bordplader i natursten

Denne type bordplader kommer i mange forskellige typer sten, blandt andet granit og marmor. Marmor og granit er tidløse materialer, som kan løfte rummet og give det en helt særlig stemning. Materialerne giver ikke blot et eksklusivt udtryk, de er også utroligt praktiske og behøver kun meget lidt vedligehold.

Silestone – toppen af komposit bordplader

Som noget nyt og yderst populært kan man nu også vælge komposit bordplader. Det vil sige bordplader, der består af flere forskellige materialer. Som professionel installatør med mange års erfaring i branchen er de i Badbussen yderst begejstrede for Silestone, der er udviklet af spanske Consentino. En silestone bordplade består af knust granit, der er støbt op igen. Dette giver nogle helt unikke egenskaber, såsom resistens over for næsten alle typer kemikalier. Derudover er disse bordplader meget resistente over for varme, hvilket gør dem meget egnede til særligt køkkener. Denne type bordplader kan fås i et utal af farver, og man kan derfor altid finde en farve og stil der matcher lige netop ens drømme og forventninger.

Uanset om man vælger en naturstensbordplade eller en kompositbordplade tilpasser Badbussen den, så den passer perfekt til de aktuelle mål. Udskæring til vask, vandhaner mm. klarer de naturligvis også.

Silestone – toppen af komposit bordplader

Fliser og klinker

Badbussen er eksperter i alt inden for fliser og klinker samt montering af samme. Den store erfaring gør, at de nemt og effektivt kan rådgive om hvilken løsning, der vil passe bedst til ens hjem. Hos Badbussen har de et bredt sortiment af kvalitets fliser, og i det kørende showroom kan man se et udpluk af disse. Deres leverandører er sammensat ud fra ideen om kvalitet og design til fornuftige priser.

Udendørs fliser

Er man på udkig efter en langvarig fliseløsning til haven, som ikke ændrer udseende og samtidig er let at holde, så kan keramiske fliser være løsningen. Keramiske fliser er presset og brændt, hvilket vil sige at de ikke ændrer farve og udseende over tid. Desuden suger de keramiske fliser ikke væske som støbte fliser, så de kan modstå at der spildes på dem. Fliserne findes i et væld af farver, designs og formater, som giver mange muligheder.

Fordele for keramiske fliser:

  • Levetid: 20 år+
  • Modstandsdygtige overfor pletter og andre misfarvninger
  • Ingen efterbehandling efter nedlægning
  • Skal kun rengøres med varmt vand og lidt rengøringsmiddel.
  • Kan lægges direkte i sand, grus eller græs
  • Kan højtryksrenses uden at overfladen tager skade
  • Billigere løsning over tid end andre traditionelle produkter

Tilskæring

Badbussen har eget stenskæreri og beskærer glas og bordplader in-house og med kort varsel. Badbussen kan også levere skræddersyede løsninger til andre formål.

Få besøg af Badbussens showroom

Til forskel fra andre leverandører på området, så kan de hos Badbussen tilbyde at lade showroomet komme til kunden. De kommer gerne forbi med deres kørende showroom, kvit og frit. I bussen kan man finde inspiration til sit nye badeværelse, køkken eller gulv. Moderne og klassiske løsninger til både gulve og væg.

Mere om produktet Fliser og klinker

Fliser og klinker

Badbussen har et bredt sortiment af kvalitets fliser og klinker

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår