Boracol 20 professionel træbeskyttelsesmiddel

Dato: 16 mar 2017

Godkendt til erhvervsmæssig bekæmpelse af råd og svampeangreb

Boracol 20 professionel træbeskyttelsesmiddel

Boracol 20 professionel træbeskyttelsesmiddel

Godkendt til erhvervsmæssig bekæmpelse af råd og svampeangreb

Boracol 20 professionel er et træbeskyttelsesmiddel mod svampe- og insektangreb. Det er godkendt af Miljøstyrelsen til erhvervsmæssig bekæmpelse af råd og svampeangreb i træværk, insektangreb i træværk samt ægte hussvamp i murværk ifølge § 33 i loven om kemiske stoffer og produkter. Boracol 20 er det eneste træbeskyttelsesmiddel der kan bruges på opfugtede konstruktioner – vådt træværk.

Virkemåde

Boracol adskiller sig fra andre gængse grundings- og imprægneringsmidler ved, at der er tale om et diffusionsmiddel. Det aktive virkestof diffunderer eller kryber ind i såvel splint- som kerneved – også i grantræ. Virkestoffet påvirker både tørt, fugtigt og vådt træ og forgifter det for svampene nødvendige vand, hvorved udviklingen af svampeangreb forhindres.

Påføring

Boracol 20 professionel anvendes ufortyndet og påføres med pensel, rulle, sprøjte eller ved dypning. Det er effektivt som grundingsmiddel for eventuel senere maling.

Salg og brug af Boracol 20

Boracol 20 professionel er klassificeret som giftig og må kun sælges og anvendes af professionelle brugere der er registreret på den Digital MiljøAdministration under Miljøstyrelsen

Ved bekæmpelse af nedbrydende svampeangreb i bygningskonstruktioner er Boracol 20 det rigtige behandlingsmiddel.

Se mere på www.lavtox.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår