Boon Edam Autofolding Tourniket

Annonce – Dato 24 okt 2017

Kan en lille energirigtig karruseldør være handicapvenlig?

Boon Edam Autofolding Tourniket

Boon Edam Autofolding Tourniket

Kan en lille energirigtig karruseldør være handicapvenlig?

En Boon Edam Autofolding Tourniket karruseldør sikrer en energirigtig og samtidig komfortabel entre for dårligt gående og kørestolsbrugere.

Store energibesparelser

En karruseldør i indgangen til en bygning er et must, hvis man ønsker at undgå træk, kulde og unødige ekstra omkostninger til opvarmning. Mange forbinder fortsat karruseldøren med en stor indgang til et shopping center eller et sygehus og tænker måske ikke, at selv på den lille indgang kan man opnå store energibesparelser, og selv på den lille indgang kan man få en komfortabel indgang for alle brugere – herunder også dårligt gående og kørestolsbrugere.

Fri passage

Princippet bag Boon Edam Autofolding Tourniket er enkelt. I stedet for at hastigheden sættes ned ved brug af handicaptrykket, åbnes hele det ene dørblad op for fri passage i lige linje. Da døren er 3-vinget, og altså udformet som et Y, betyder dette, at hele den ene halvdel af karruseldøren er åben for den dårligt gående eller kørestolsbrugeren. Når brugeren har forladt døren, stiller dørbladene sig tilbage, og døren fungerer igen som en helt almindelig karruseldør.

Energirigtig flugtvej

Boon Edam Autofolding Tourniket fås helt ned til 2400 mm i diameter, og kan med fordel anvendes som del af en flugtvej. Døren kan altså passes ind i de fleste bygninger til glæde for alle brugere. Og samtidig er det igen værd at understrege, at karruseldøren er den eneste energirigtige indgang, som effektivt adskiller inde og ude, og sikrer et behageligt indeklima. Ønsker man ikke en speciel løsning, men til gengæld en helt traditionel karruseldør, som dog stadig er komfortabel for kørestolsbrugere, skal man altid vælge en diameter på mere en 3400 mm, og igen som 3-vinget.

En certificeret løsning

Alle Boon Edam karruseldøre lever op til alle krævede standarder for automatiske døre. Ved aflevering af hver enkelt dør udstedes korrekt EN16005 Certifikat med unikt produktnummer. Boon Edam er det sikre valg i forhold til dokumentation, konstruktion, driftssikkerhed og pålidelighed.

Se mere om karruseldøre her.

Vi udstiller på Building Green i Forum. Mød os på stand nr. 37

Kontakinformation: e-mail: info@boonedam.dk

Referenceprojekter fra Boon Edam Danmark

Finansforbundet

Finansforbundet

København K

Copenhagen Towers

Copenhagen Towers

Nybygning | København | 400 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 22 etager . Selve byggeriet er påbe...

Mærsk Bygningen

Mærsk Bygningen

Nybygning | København | 0 Mio.kr

Nybygning af universitet i København på 14 etager . Selve byggeriet er påbegy...

Waves Shopping Center

Waves Shopping Center

Greve

Waves Shopping Center (tidligere Hundige Storcenter) er et indkøbscenter i Hu...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår