Bøge storkøkken indretter effektive og energirigtige storkøkkener

Annonce – Dato 24 jan 2023

Bøge Storkøkken har mere end 30 års erfaring i design af storkøkkener.

Bøge Storkøkken har mere end 30 års erfaring i design af storkøkkener

Lad Bøge Storkøkken give et bud på et professionelt, energieffektivt og kundetilpasset storkøkken til lige netop dit projekt – og til fornuftige priser.

Senest har vi indrettet køkkenet på den anmelder roste restaurant Brasseri Prins på Gl kongevej i København.  Her har Bøge storkøkken blandt andet monteret kundetilpasset køkkeninventar i rustfrit stål, samt 2 effektive kompaktovne fra den tyske producent Eloma GMBH samt opvaskemaskiner med lavt vandforbrug fra SMEG.

Med Bøge Storkøkken er du i sikre hænder

Vi tager ansvar for hele processen, som starter med dig og dine behov. Vi styrer hele projektet sikkert igennem fra A-Z – og samarbejder med både entreprenører, arkitekter, og ingeniører om udarbejdelse af behovsanalyse og skitseforslag. Når køkkenet skal monteres, udføres dette af vores egne faguddannede teknikere.

30 års erfaring med kundetilpasset storkøkkendesign

Vi har mere end 30 års erfaring i at designe storkøkkener. Vi anvender de nyeste AutoCAD tegneprogrammer i 2D og 3D til udarbejdelse af målfaste tegninger. Vi har lavet hundredvis af køkkener lige fra mindre cafeer og pizzeriaer til større kantiner, hoteller og restauranter.

Langtidsholdbare løsninger

Et nyt storkøkken er en stor investering og derfor er det vigtigt det er langtidsholdbart. BØGE Storkøkken anvender derfor udelukkende kvalitetsprodukter fra europæiske producenter, som er energirigtige og som kan serviceres og vedligeholdes i mange år. Det er både sund fornuft og ansvarligt overfor klimaet og miljøet.

Læs mere om storkøkkenerne her

Yderligere information: www.boege.dk, tlf. 44 66 28 11.

Mere om produktet INDRETNING AF HOTEL, RESTAURANT OG KANTINE KØKKENER

INDRETNING AF HOTEL, RESTAURANT OG KANTINE KØKKENER

Udstyr til kantine køkkener, hoteller og restauranter