Biogasanlæg Höganäs, Sverige

Den svenske teknologivirksomhed Cortus Energy har med sin WoodRoll-teknologi opført et biogasanlæg for Höganäs AB, som er det første af sin art i verden. WoodRoll er baseret på eksisterende teknologi, der kombineres i et nyt og innovativt system, hvilket indebærer en banebrydende metode til forgasning af biomasse. Hele processen foregår i et lukket system, hvor isoleringen er afgørende for at sikre effekten. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

PAROC DANMARK

Den ansvarlige for byggeriet af anlægget er byggeselskabet Bilfinger, som er specialiseret i industrianlæg verden over.

– At vi valgte isolering fra Paroc var en selvfølge, da vi tidligere har haft rigtig gode erfaringer med dette," siger Morgan Vestlund, som er projektleder hos Bilfinger. PAROC Pro Wired Mat 100 er ideel til industrien og de høje krav, der stilles. I dette anlæg, hvor både varme og kolde rør skal isoleres, kræves der pålidelige produkter for at sikre driften. Et projekt som dette kræver hurtige og fleksible løsninger, og Paroc har altid leveret til tiden.

PAROC Pro Wired Mat 100 er en ikke-brændbar stenuldsmåtte, hvis ene side er udstyret med et varmforzinket trådnet. Anvendelsesområderne er varmeisolering af kedler, rørledninger, beholdere m.m. Produktet anbefales til barske miljøer, hvor der eksempelvis er høje temperaturer og vibrationer.


Produktkoblinger

Isolering til procesindustri

Paroc tilbyder energieffektive og bæredygtige løsninger


Relaterede projekter

Det ny multibrændselsanlæg i Hjørring

Det ny multibrændselsanlæg i Hjørring

Hjørring

Hjørring Varmeforsyning har opført et nyt multibrændsanlæg Med forhåbninger...


Lambæk Vandværk

Lambæk Vandværk

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 10-20 mio. kr.

Nybygning af energi i Ringkøbing-Skjern . Selve byggeriet er påbegyndt oktobe...

Rudersdal Kommune udendørslys

Rudersdal Kommune udendørslys

Rudersdal Kommune havde et ønske om at skære ned på kommunens samlede elforbr...